Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sun City - Dél-Afrika Sun City - Dél-Afrika Your World © Minden jog fenntartva

Sun City - Dél-Afrika

Úgy adódott, hogy év végéig elutazunk Dél-Afrikába újra, ingatlant és irodát keresni, partnereket látogatni és egy kis szórakozás is belefér a pár napban, amíg ott tartózkodunk. Ha már ott vagyunk úgy gondoltuk, hogy ellátogatunk Sun Citybe, Dél-Afrika legnagyobb szórakoztató központjába.

Általában, ha utazunk valahová, akkor én vagyok a programfelelős és most is, mint mindig, előzetesen utánanéztem milyen programok és lehetőségek lesznek majd ebben a földi paradicsomban. Nagyjából sejtettem mire számíthatok, a filmből, ami Sun Cityben játszódik (Kavarás) beugrott mindenféle kép, de azért így is tátva maradt a szám. Sun City területén négy hotel helyezkedik el, emellett több száz program várja az oda látogatókat a vízi sportoktól egészen a golfpályákig. Mindenki megtalálja a neki való szórakozást, akkor is ha csak ketten vagy ha nagy családdal érkeznek a parkba.

Golf

Sun City golf szempontjából előkelő pozíción helyezkedik el Dél-Afrikában, a két 18 lyukas pályájával. Szerintem ha megnézitek a képeket, akkor mindent meg fogtok érteni. Bár én nem vagyok oda a golfért,de ezek a pályák engem is elvarázsoltak.

Hotelek

Mint már említettem négy hotel van a "városban", a Cascades Hotel, The Cabanas, Sun City Hotel és a Palace of the Lost City (az elveszett város palotája). Mindegyik hotel gyönyörű, többszáz férőhelyes és rengeteg szórakozást kínál: medencék, csúszdák, wellness központok, éttermek, kaszinók és golfpályák. Az összes hotel közül a Palace a legnagyobb, az elveszett afrikai királyság mítosza alapján épült meg és minden részletében ezt idézi. A Palace tornyait az egész üdülőhelyről lehet látni, buja botanikus kert veszi körül, melyben túraútvonalak vezetnek szerte a hotel területén.

Élménypark

Sun cityt nem csak egy aquaparknak, hanem inkább élményparknak nevezném. Bár a víz fontos szerepet tölt be a park látképében. A Valley of the waves egy mesterségesen kialakított hullámzó tengerpart a fő látványeleme a Sun Citynek. Különböző csúszdák szolgálják ki a csúszni vágyókat köztük egy 30 méter magas szerkezettel. Hát nem tudom, hogy azt kipróbáljuk-e.. :D

Gyerekeknek és felnőtteknek

A gyerekekre is gondoltak a park létrehozói, rengeteg szórakoztató központtal. Ilyen például a quadpálya 5-12 éves korig vagy a babamegőrző éjjel-nappali nyitvatartással, a kisvasút, a disco 18 év alattiaknak és az állatkert. De a felnőttek sem panaszkodhatnak, nekik ott van a Sun City Superbowl koncertterem, mozitermek, színházak, night klubok, és boltok.

Safari és minden más

Ha még ez sem lenne elég, ott vannak még a safaritúrák, a közeli nemzeti parkok, krokodil parkok, kulturális faluk, pillangó kert, 2 km-es és 280m magasságban húzódó kötélpálya, lovas túrák, segway túrák és még sorolhatnám. Ezt a parkot nem lehet 1-2 nap alatt felfedezni erre talán 1-2 hét is kevés lenne. Ezért is lesz jó, ha Afrikába költözünk, csak 3 órányira lesz tőlünk a park. :)

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó