Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Younique fiber lash Younique fiber lash Your World © Minden jog fenntartva

Younique Fiber Lasht teszteltem Kiemelt

Ausztráliában szereztem be először ezt a csodát és annyira jó, hogy muszáj megosztanom veletek is. Itthon még nem igazán jelent meg a Younique, de az internetet már felrobbantotta a Fiber Lash láz, ezernyi teszt és leírás található róla angolul, ahol dicsérik a szempilla vastagító és hosszabbító csodaterméket. Nem volt más választásom, ki kellett nekem is próbálnom.

A Yunique egy teljesen új technikát alkalmaz, a sima szempillaspirált két részre osztja, egyik fele a transplanting gél (amolyan ragasztó féle), a másik fele pedig a natural fibers (természetes szálak). A galériában láthatsz róla képet, olyan mint egy normál szempillaspirál, csak tele kis fekete szálakkal.

Első lépésnek a szempilla göndörítést ajánlják, ezután jöhet a saját szempillaspirálunk. Ha az teljesen megszáradt, akkor jöhet a transplanting gél, amit jól el kell oszlatni a szempillákon, hogy mindenhova jusson. Erre fog ráragadni a fiber, azaz a kis szálak. Óvatosan húzgáljuk végig a szempillánkon a szálas spirát és látni fogjuk, hogy megtapadnak a gélen és a szempilláinkon. Ezután jöhet egy újabb gél réteg, ami fixálja a szálakat. Meg lehet ismételni a folyamatot újra a transplanting géllel és a fiberrel ezzel egyre vastagabb-nagyobb pillákat érhetsz el.

Az eredmény nem marad el, a szempilláink legalább 3szor olyan vastagok és dupla olyan hosszúak lesznek, mint az eredetiek. Kicsit rendezetlenebbek ugyan, mint egy normál műszempilla, de ezt igazán nem róhatjuk fel neki, ekkora változás után. Ha leesett pár fiber vagy a géllel összekented magad, ne ijedj meg, könnyedén le tudod mosni egy kis szemfestéklemosóval.

Tehát vegyük sorba mi kell hozzá:

  • Szempilla göndörítő (ez a lépés nálam kimaradt)
  • Saját szempillaspirál (meg kell várni amíg megszárad)
  • Younique Transplantig gél (ezután gyorsan jön a fiber, de csak a szempillavégekre)
  • Younique natural fibers (a fiber után várni szoktam, amíg megszárad pár másodperc)
  • Transplanting gél, ami fixálja (mindig ez legyen az utolsó lépés)
  • A transplanting gélt és a fiber lash-t annyiszor ismételheted, amíg el nem éred a kívánt hatást

Nézz meg pár videót a használatáról és az eredményről ide kattintva!

Használata olyan egyszerű, mint egy sima szempillaspirálé és pár perc alatt hatalmas vastag pillákat rebegtethetsz. Ha kedvet kaptál hozzá, havonta-kéthavonta érkezik belőle, e-mailben érdeklődhetsz, hogy van-e még készleten: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A galériában az első kép a fiber lash, a többi pedig az eredményt igazolja! :)

Vélemények, akik vettek tőlem spirált:

S.-T. Vera:

"Imádom, a 3D pillákat ezennel lecseréltem. 4 éve gyakorlatilag folyamatosan 3D pillát hordtam, többször előfordult, hogy a kozmetikus hiányosan tudta csak pótolni, egész egyszerűen azért, mert hiányzott a sajátom. De sajnos függőség alakult ki köztem, és a pillák között... Bevallom őszintén, kicsit féltem, hogy ez milyen lesz. Hétfőn érkezett, le is szedtük a pillákat, és jöhetett a próba. nos, azt hiszem, annak aki hozzászokott a 3D pillákhoz, annak nagyot kell villantani Sikerült!!! Sokkal dúsabb, látványosabb mint a régi ragasztott, és az enyééém"

V. Ágnes:

"Nekem meg gyakorolnom kell, hogy a 3D hatást elérjem vele, de bizakodom;))"

V. Judit:
"ÁÁÁ nagyon durva!!! :-)) Szeretnék még rendelni tartalékba 2 db-t, ha lehet, ha még van ebből a csodából, vennék belőle! Spirál mániás vagyok, de ilyen műszempilla hatást egyikkel sem értem el...."

K.Zsuzsi

"Nagyon szuper, hihetetlenül jó találmány! :)"

B. Alexa

"Naná, hogy tetszik! Sőt, képzeld a kozmetikusom is meg van őrülve érte, szóval ha van, vagy lesz még, akkor vennék még"

V. Krisztina

"Hat nekem mas mar nem kell! Aki ezt kitalálta...Nobel dij!!Grinning face with smiling eyes
Van meg? Lehet meg venni?"

V. Kisztina (másodjára rendelt)

"Megérkezett, nagyon koszi! Smiling face with smiling eyes (imádom!!)"

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó