Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tegnap beszélgettem két fiú ismerősömmel és mesélték, hogy rengeteg lánynak nagyon csúnya a lába, tiszta bőrkeményedéses, repedezett vagy éppen sárga a talpa. És ahogyan a kezükre odafigyelnek úgy a talpukat és lábukat nagyon elhanyagolják. Igen ezt a férfiak is észreveszik. Ezek a bőrkeményedések köszönhetőek a magassarkúnak, a szorítós cipőknek és a nem megfelelő ápolásnak is.

Annyi szájfényem van, minden táskában egy-két darab, ez már lehet, hogy függőség? De mentségemre legyen mondva, hogy mindet használom is, ez meglátszik  méretükön, bár arra nem emlékszem, hogy utoljára mikor dobtam ki üres szájfényt, de nem ez a lényeg... :D Most megmutatom a kedvenceimet, és azt is leírom mit szeretek bennük!

Különleges kísérletbe kezdtem, elhatároztam, hogy nem fogok sminkelni legalább egy hétig. Már körülbelül 14 éves korom óta sminkelem magam (több, mint 10 éve úristen) és alig volt azóta olyan nap, hogy ne nyúltam volna a szemceruza vagy a szempillaspirál után. Mostanában viszont egyre több helyen jelennek meg képek olyan sztárokról akik egyáltalán nem viselnek sminket, ez adta az ötletet a kísérlethez.

Ausztráliában szereztem be először ezt a csodát és annyira jó, hogy muszáj megosztanom veletek is. Itthon még nem igazán jelent meg a Younique, de az internetet már felrobbantotta a Fiber Lash láz, ezernyi teszt és leírás található róla angolul, ahol dicsérik a szempilla vastagító és hosszabbító csodaterméket. Nem volt más választásom, ki kellett nekem is próbálnom.

Közelednek az ünnepek, a hideg, havas és szeles esték, amikor nagyszerű ajándék lehet egy saját készítésű fürdőgolyó! Az alapreceptet leírom nektek, és ezen felül végtelenek a variációk!

A cukorgyantáról először a "Hogyan legyünk jó nők"-ben hallottam, már akkor is felfigyeltem rá, de amikor Csilla barátnőm kipróbálta és bejött, akkor este 7-kor nekikezdtem én is a gyártásnak. Íme az én receptem:

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó