Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

Ismét leszálltak az angyalok- Ilyen volt a 20. VS Show

Minden évben hatalmas várakozás előzi meg a Victoria's Secret bemutatóját. Idén sokan számítottak valami extrára a bombatestű modelleken és a sztárfellépőkön kívül is, hiszen 20. alkalommal rendezték meg a nagy show-t. A szokásos felhajtáson kívül azonban nem rukkoltak elő mással a szervezők.

 

A 2 millió dollárt érő, drágakövekből kirakott Fantasy Bra-t idén Lily Aldridge viselte. Ebből a melltartóból összesen 1db készült, és eladó. Ha nem veszi meg senki, elbontják, köveit más ékszerekhez használják fel.

Természetesen most is bomba volt az összes modell, láthattuk Kendall Jennert és Gigi Hadid-et is felvonulni, ők 11 társukkal most debütáltak angyalként. A "kezdőkön" túl megcsodálhattuk Adriana Limat, Alessandra Ambrosiot és Candice Swanepoelt is.

Selena Gomez, Ellie Goulding és a The Weeknd szórakoztatta idén a nagyérdeműt a bemutató alatt. A szőke énekesnő a korábban beharangozott Rihanna helyett ugrott be.

Ahogyan a jubileum miatt várt extra sem volt, úgy az idei show botrányoktól is mentesen zajlott. Sokan évről évre felháborodnak a modellek soványságán, illetve az általuk közvetített, a hétköznapi, nem modellként dolgozó nők elé támasztott szinte elérhetetlen külsőn. A bemutató szervezői talán épp ezért is válogatták be Gigi Hadid-et, akit a szakma sokszor "túl húsos"-nak titulál.

Összegezve szép volt, jó volt, de amennyire vártuk, azt hiszem, olyan gyorsan túl is léphetünk az idei show-n is.

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó