Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

H&M és Balmain H&M és Balmain usmagazine.com

Már csak egyet kell aludni és érkeznek a Balmain cuccok a H&M-be

Holnap, azaz november 5-én kerülnek az üzletek polcaira a francia Balmain által megálmodott darabok.

A két cég közös célja, hogy a designer ruhák egyediségét keverve a H&M által képviselt fast fashion-nel egy hordható, ugyanakkor minden részletében tökéletes kreáció szülessen. Az eseményt hatalmas médiaérdeklődés övezi, ami nem is csoda, hisz olyan nagy nevek képviselik a kampányt, mint Kendall Jenner, Gigi Hadid vagy Olivier Rousteig, aki a Balmain kreatív igazgatója.

Az alkotók már többször betekintést engedtek a kollekcióba, de a bemutató klipből is kiderül, hogy a Balmainra jellemző urbánus, modern, bőrrel és szegecsekkel szívesen operáló darabokkal találkozhat hamarosan a nagyérdemű. A H&M-nek nem ez az első "házassága", dolgoztak már együtt a Versace-val, vagy tavaly például az Alexander Wang-al is.

Az eseményt minden bizonnyal nagy ováció fogadja majd, rengeteg emberre számítanak ilyenkor az üzletekben, a ruhaköltemények valószínűleg nem sokáig maradnak a polcokon. A kedden megrendezett premier előtti vásárlás is hatalmas sikerrel zárult, egy-egy darabért volt, aki a közelharcba is belement. Szóval, kedves divatrajongók, vértezzétek fel magatokat, elő a könyök- és térdvédőkkel, és ötödikén irány a H&M!

További képeket a kollekcióról ide kattintva érhettek el!

Média

Balmain x H&M

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó