Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  • 2015. november 11

Minden évben hatalmas várakozás előzi meg a Victoria's Secret bemutatóját. Idén sokan számítottak valami extrára a bombatestű modelleken és a sztárfellépőkön kívül is, hiszen 20. alkalommal rendezték meg a nagy show-t. A szokásos felhajtáson kívül azonban nem rukkoltak elő mással a szervezők.

  • 2015. november 06

Idén ötödik alkalommal "ünnepeljük" az Internetes Vásárlás Napját. Hogy miért érdekes ez? Mert itthon is többszáz webáruház ad jelentős kedvezményt a kínálatából, legyen az árcsökkenés, vagy ingyenes házhozszállítás.

  • 2015. november 04

Holnap, azaz november 5-én kerülnek az üzletek polcaira a francia Balmain által megálmodott darabok.

A minap kaptam egy hírlevelet, hogy 50%-os leárazás van az F&F háza táján és gyorsan megnéztem milyen is a kínálatuk. Azt hiszem nem kell mondanom, hogy be tudnék vásárolni bőven, a katalógusból legalábbis tuti.

Imádok turiba járni, a nagymamámnak volt egy saját turkálója és ő is imádott turizni, szóval szerintem bennem van a turkálós vér (ami kb olyan mint az X-faktor). De a turkáló és turkáló között is van különbség nem mindegyiket szeretem.

  • 2015. április 24

Néha elkap az érzés, amikor látok egy új dolgot: "Ezt miért nem én találtam fel?!" Szerintem minden nő társamnak megfordult már a fejében, hogy a táskánk mélye igazából egy Bermuda háromszög, ami egyszer oda bekerül, az  többé nem kerül ki, vagy csak nagyon hosszú idő után. Ismerős az érzés, amikor fullon felpakolva hazaérünk a bevásárlásból és a kulcsunkat keressük az ajtó előtt?

  • 2015. március 27

A válasz a kérdésre természetesen igen! Nekem most egy olyan kattanás jött, amit egy egyszerű kis tulipáncsokor indított el. Az egész úgy kezdődött, hogy egyik nap beszaladtam a Lidl-be megnézni a ragasztópisztolyba való ragasztó csomagot, na azt nem vettem persze, de végül egy szép sárga tulipáncsokorral tértem haza.

  • 2015. március 26

Ha akarod, ha nem ez az a kiegészítő, amit minden nap magaddal kell hurcolni ha esik az eső. Nem vagyok egy nagy eső fan, de ha már esik, akkor hozzuk ki belőle a legjobbat. Válassz olyan esernyőt, ami feldobja a hangulatodat, sőt másokét is egy szürke esős napon.

Nekem egy sárga esernyőm van, ami alatt olyan, mintha sütne a nap is, ráadásul lehetetlen nem észrevenni :)

És tudod: Eső nélkül nincs szivárvány!

  • 2014. február 24

Eddig is szerettem az F&F-et de valahogy tudatosan sosem vásároltam náluk, csak ha éppen arra jártam és kifogtam egy-két jó darabot. Hát végignézve a tavaszi-nyári kollekciójukon, nálam most nagyon betaláltak.

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó