Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

Minden évben hatalmas várakozás előzi meg a Victoria's Secret bemutatóját. Idén sokan számítottak valami extrára a bombatestű modelleken és a sztárfellépőkön kívül is, hiszen 20. alkalommal rendezték meg a nagy show-t. A szokásos felhajtáson kívül azonban nem rukkoltak elő mással a szervezők.

Idén ötödik alkalommal "ünnepeljük" az Internetes Vásárlás Napját. Hogy miért érdekes ez? Mert itthon is többszáz webáruház ad jelentős kedvezményt a kínálatából, legyen az árcsökkenés, vagy ingyenes házhozszállítás.

Holnap, azaz november 5-én kerülnek az üzletek polcaira a francia Balmain által megálmodott darabok.

A minap kaptam egy hírlevelet, hogy 50%-os leárazás van az F&F háza táján és gyorsan megnéztem milyen is a kínálatuk. Azt hiszem nem kell mondanom, hogy be tudnék vásárolni bőven, a katalógusból legalábbis tuti.

Tegnap beszélgettem két fiú ismerősömmel és mesélték, hogy rengeteg lánynak nagyon csúnya a lába, tiszta bőrkeményedéses, repedezett vagy éppen sárga a talpa. És ahogyan a kezükre odafigyelnek úgy a talpukat és lábukat nagyon elhanyagolják. Igen ezt a férfiak is észreveszik. Ezek a bőrkeményedések köszönhetőek a magassarkúnak, a szorítós cipőknek és a nem megfelelő ápolásnak is.

Annyi szájfényem van, minden táskában egy-két darab, ez már lehet, hogy függőség? De mentségemre legyen mondva, hogy mindet használom is, ez meglátszik  méretükön, bár arra nem emlékszem, hogy utoljára mikor dobtam ki üres szájfényt, de nem ez a lényeg... :D Most megmutatom a kedvenceimet, és azt is leírom mit szeretek bennük!

Imádok turiba járni, a nagymamámnak volt egy saját turkálója és ő is imádott turizni, szóval szerintem bennem van a turkálós vér (ami kb olyan mint az X-faktor). De a turkáló és turkáló között is van különbség nem mindegyiket szeretem.

Különleges kísérletbe kezdtem, elhatároztam, hogy nem fogok sminkelni legalább egy hétig. Már körülbelül 14 éves korom óta sminkelem magam (több, mint 10 éve úristen) és alig volt azóta olyan nap, hogy ne nyúltam volna a szemceruza vagy a szempillaspirál után. Mostanában viszont egyre több helyen jelennek meg képek olyan sztárokról akik egyáltalán nem viselnek sminket, ez adta az ötletet a kísérlethez.

Néha elkap az érzés, amikor látok egy új dolgot: "Ezt miért nem én találtam fel?!" Szerintem minden nő társamnak megfordult már a fejében, hogy a táskánk mélye igazából egy Bermuda háromszög, ami egyszer oda bekerül, az  többé nem kerül ki, vagy csak nagyon hosszú idő után. Ismerős az érzés, amikor fullon felpakolva hazaérünk a bevásárlásból és a kulcsunkat keressük az ajtó előtt?

Ausztráliában szereztem be először ezt a csodát és annyira jó, hogy muszáj megosztanom veletek is. Itthon még nem igazán jelent meg a Younique, de az internetet már felrobbantotta a Fiber Lash láz, ezernyi teszt és leírás található róla angolul, ahol dicsérik a szempilla vastagító és hosszabbító csodaterméket. Nem volt más választásom, ki kellett nekem is próbálnom.

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó