Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Utazás és csomagolástervező Utazás és csomagolástervező Your World © Minden jog fenntartva

Utazástervező

Év vége előtt lesz egy pár utazásunk főleg külföldre és elég messzire ahhoz, hogy el kelljen gondolkodnom azon, mit hogyan fogok szervezni, tervezni előtte. Mivel magamnak úgyis csináltam volna egy listát, amit mindig szoktam, persze csak kézzel, eszembe jutott, hogy milyen jól jönne egy a naptárba és nem kellene egyesével leírogatni mindig utazás előtt. És ha már magamnak megcsinálom, akkor miért ne osztanám meg veletek is!

A tervező tartalma:

8 oldal

- Legfontosabb iratok
- Kézitáska
- Kisbőrönd
- Nagybőrönd
- Utazás előtti teendők
- Üres csomagoló lista
- Jegyzetek
- Hasznos tippek

Persze lesznek benne olyan dolgok tutira, amiket feleslegesnek fogsz találni, de ez egy szubjektív pakolós lista, amit én szoktam használni. Azért vannak rajta a checkboxok, hogy amit bepakoltál azt ki tudd pipálni, valamiért én pipálós vagyok, amit pedig nem akarok éppen elvinni magammal, vagy felesleges azt x-elem. De majd úgyis azt írsz bele amit akarsz. Főleg külföldi, repülős, 1-2 hetes utakra ajánlom és inkább csajoknak (ha van rá igény készítek egy férfi verziót is!). De tettem bele egy oldalt, ahol üresek a sorok és vannak ott is checkboxok (imádom őket, nem tehetek róla), tehát lehet használni hétvégi kiruccanáshoz is! Olyankor annyi a teendő, hogy csak azt az egy oldalt nyomtatod ki.

Innen tudod elérni az utazástervezőt - Your World Shop - Etsy

Így néz ki az én utazós térképem:

Judit Gubacsi’s Travel Map

Judit Gubacsi has been to: Australia, Austria, Belgium, Bulgaria, People's Republic of China, Croatia, Czech Republic, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, Italy, Macao, Maldives, Mauritius, New Zealand, Singapore, South Africa, Spain, United Arab Emirates, United States.
Get your own travel map from Matador Network.

 

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó