Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Szilveszteri évösszegző kártyajáték Szilveszteri évösszegző kártyajáték Your World © Minden jog fenntartva

Szilveszteri Kártyajáték

Nagyon szeretem a szilvesztert, mert nem kell kötelezően sehova menni és együtt tölthetjük a férjemmel itthon. Igen itthon. Mert egész évben olyan sokat utazik/utazunk, hogy jó egy picit itthon is lenni. Idén is nagyon lightos szilvesztert tervezünk, áthívtuk a szomszédainkat, sütünk-főzünk és megünnepeljük az új évet.

Nem tervezünk semmi extrát, de mégis rábukkantam egy jó kis játékra a pinteresten, amivel elszórakoztathatjuk magunkat az év utolsó óráiban. A játék angolul volt, amit én átvariáltam és megcsináltam magyarul magunknak és nektek.

A játék 18 kártyát tartalmaz, mindegyiken egy-egy kéréssel/kérdéssel az idei év kapcsán. Lehet játszani kettesben is megnézitek sorban a kérdéseket és mind a ketten válaszoltok rá, vagy akár le is írhatjátok és utána felolvashatjátok egymásnak.
És lehet játszani többen is, vagy valaki felolvassa a kérdéseket és megbeszélitek közösen őket, vagy pedig mindenki húz egy-egy kártyát és bővebben kifejti azt, persze a többiek is hozzászólhatnak, kiegészíthetik az ő élményeikkel stb.
És lehet játszani vele egyedül is, najó ez nem annyira játék, de érdemes összegezni az évet valamilyen formában, olvasd el a kérdéseket és gondold át, mik voltak mondjuk az év legjobb pillanatai vagy a legkínosabb esemény. Az eredményeket akár le is írhatod, mondjuk a 2016-os nyomtatható tervezőnaptárba.

A játék lényege a visszatekintés az évre, nincsenek játékszabályok benne, mindenki úgy játssza, ahogy szeretné. Csak egy nyomtató és 3 db A4-es papír kell hozzá.

Ha kiegészítenétek a kérdéseket, csak írjátok meg e-mailben és csinálok hozzá plusz lapokat!

A kártyajátékot itt tudod letölteni.

Jó szórakozást és Boldog új évet kívánok!

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó