Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Nyomtatható naptár Nyomtatható naptár Your World © Minden jog fenntartva

Nyomtatható naptár 2015

Idén is folytatódik a letölthető és nyomtatható naptár sorozat. Ezúttal egy kicsit más designnal, de sokkal több kiegészítővel készült el. A menetrend ugyanaz lesz, mint tavaly, a hónap utolsó hetében kerül megosztásra a következő hónap, annyi a változás, hogy az ingyenes letöltés a hírleveleseimnek ❤ lesz elérhető, amiről természetesen mindig menni fog az e-mail.

A 2016-os naptárt itt érheted el!

A letöltés ugyanúgy fog működni, mint eddig, a formátum PDF maradt. A naptár A5-ös méretre ajánlott, de A4-ben is nyomtatható. Összefűzhető, így bárhogy variálhatod az oldalakat és az extrákat benne. Kicsit vastagabb papírra ajánlom nyomtatni, hogy ne látszanak át az oldalak. Mielőtt kinyomtatnád az egész naptárt, kérlek végezz próbanyomtatást, hogy megfelelően be tudd állítani a nyomtatót.

Én A5-ben nyomtattam ki az enyémet, még ki kell tapasztalnom a kétoldali nyomtatást, de egyre már gyönyörűen megy :D Egy A5-ös gyűrűs mappában gyűjtöm a hónapokat és a kiegészítőket. Idén készülni fog hozzá egy esküvőtervező, útinapló, valentin csomag, húsvét, karácsony és szilveszter különkiadás is. Ha van még ötletetek szívesen fogadom: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!

 

A havi naptárak egy-egy hónap közepén vagy végén fog kimenni a hírleveleseimnek, mivel folyamatos a feliratkozás, előfordulhat, hogy több héten keresztül is benne lesz egy-egy hónap a levelekben. :)

PDF formátumú a naptár, melyhez egy pdf reader kell (ingyen letölthető), hogy meg tudd nézni, ebből ki is lehet nyomtatni egyből.

Nyomtatható naptár kiegészítők:

2015-ös nyomtatható tervező:

A tervezővel megtervezheted az éves célokat, havi teendőket vagy napi feladatokat. Egy kitölthető felületet kapsz, amit kedvedre töltögethetsz havonta, naponta vagy akár óránként. A naptár azoknak jó, akik szeretnek vagy szeretnének rendszerben élni és beosztani a feladatokat. Igyekeztem úgy összeállítani, hogy egy komplett egészet alkossanak a kiegészítők, de természetesen egy-egy oldal is kinyomtatható belőle.

A nyomtatható naptár és tervező tartalma:
46 oldal

- előlap
- mottó
- ez vagyok én
- 2014 legjobb pillanatai
- inspirációk
- tervek 2015-re
- időkapszula levél
- éves célok
- célok részletezése
- telefonszámok, címek
- születésnapok
- névnapok
- bakancslista könyv, film, élmény, utazás
- kedvenc zenék, filmek, könyvek, blogok
- ötletek randihoz, vacsihoz, bulihoz, pihenéshez
- menstruációs naptár
- szűrővizsgálatok
- heti edzéstervező
- inspirációk edzéshez
- pozitív visszajelzések
- takarítás tervező
- heti menütervező
- napi menütervező
- receptlap
- teendőlista
- kuponvezető
- órarend
- január beosztás
- a hónap kihagyhatatlan programjai
- heti beosztás

Ide kattintva tudod elérni a kiegészítőket!

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó