Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Mini borítékok Mini borítékok Your World © Minden jog fenntartva

Készíts mini borítékot!

Nemrég ingyenesen letölthető dolgok után kutattam a neten és megtaláltam egy cuki boríték alapot! Ráadásul töltöttem le háttereket is, amik pont passzoltak ehhez a borítékhoz. Ezeket is ingyenesen találtam, ha rákerestek, hogy freebie nagyon sok letölthető kincsre fogtok bukkanni.

 

Én a naptáramba terveztem a mini borítékokat, plusz teszek egyet a havi tervező mellé is a hűtőre, és abban fogom tartani a bevásárlólistámat. De tehetitek ajándékcsomagolásra is, egy kedves üzenettel, vagy el is postázhatjátok őket, ha szeretnétek. Ha készítetek ilyet, mindenképpen küldjetek róla képet ide: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.! :)

Tavaly nagyon sok érdeklődés jött a mini borítékok iránt, úgyhogy úgy gondoltam, hogy idén is csinálunk, méghozzá egy egyszerűbb verzióban. Beleépítettem a hátteret is, úgyhogy csak nyomtatás-vágás-ragasztás lesz a sorrend. Nem kell hozzá háttereket vadászni! :) A borítékot sokféleképpen fel lehet használni, én például a hűtőre ragasztva egy tollat tartok benne, az A4-es tervezőnél, hogy mindig kéznél legyen, ha valamit fel akarok írni. Emellett a nyomtatható naptárba tettem pár oldal hátuljára és mindenféle kuponokat tartok benne. De lehet beletenni kedves üzeneteket is, mondjuk a párodnak és elrejteni egy-egy újságjában/könyvében. Ha van még ötletetek a felhasználására szívesen fogadom! A borítékokat a hírleveles olvasóim fogják megkapni január 25-én, a vasárnapi hírlevélben, úgy, ahogy a havi tervezőket is.

Nézzétek így készültek:

 

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó