Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Gubacsi Judit

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Nem annyira szoktam évértékelő posztokat írni, inkább év közben, amikor elkap az ihlet, akkor vágok bele egy-egy hosszabb lélegzetvételű összefoglalóba, de most valahogy időszerűnek érzem, nem is csak az év vége miatt, hanem a baba születése miatt is.

Az évek során kialakult egy lista, ami a kedvenc újravevős termékeimet tartalmazza. A világért sem cserélném le őket, ha kifogy, akkor csak ugyanazt a márkát veszem. Ebben vannak régebbi felfedezések is és idei felfedezések egyaránt.

1. Astor Big Boom szempillaspirál (curved)

Az évek során ez volt az a szempillaspirál, ami nekem a legjobban bejött, sajnos itt Ausztráliában nem lehet Astort kapni, de már nézegetem a webshopokat, hogy honnan tudnék hozzájutni a szent grálomhoz. Azért tetszik, mert nagyon nagy keféje van, ami hajlított és szépen szétválasztja és meghosszabbítja a szempilláimat. Ezzel a spirállal nem is használtam sose műszempillát.

2. Maybelline Fit Me Matte & Poreless alapozó

Mióta elkezdtem követni egy beauty bloggert Andreea Alit a youtubeon, azóta negyon sokat tanultam tőle a sminkelésről és a sminkekről. Ő ajánlotta a low cost kategóriában ezt a Maybelline alapozót, ami nekem be is vált megtaláltam a megfelelő színt és azóta nem küzdök semmilyen pattanás eltüntetésével. Életmentő ez az alapozó, szépen lehet vele dolgozni, nem mű hatású, nem szárít, de nem is lett olajos tőle a bőröm. Már két üveggel elhasználtam belőle, csak ezt fogom venni legközelebb is.

3. Beauty blender

Az alapozóm csak akkor szép, ha a beauty blenderrel viszem fel, méghozzá vizesen. Az a titka a blendernek, hogy előtte jól be kell vizezni és kinyomkodni belőle, ettől felpuffad és utána szépen lehet vele dolgozni.

4. Clinique Anti Blemish Solutions set

Idén nyáron találtam rá a Clinique pattanástalanító termékcsaládjára, méghozzá azért mert volt egy kuponom a Douglas-be, amit le kellett vásárolnom. Életem vásárlása. Mióta abbahagytam a fogamzásgátlót 2 éve teljesen felborult a hormonháztartásom és az arcom háborús területté változott. Mintha újra tinédzser lettem volna. Elkezdtem azonnal használni és 2 hét alatt rendbe tette az arcomat, ez egy csoda! Azóta heti 1-2 alkalommal használom, vagy csak akkor, ha érzem, hogy kezdenek visszatérni a pattik és másnapra le is szárít mindent. Még nem fogyott ki a szettem, de biztos, hogy újra fogom venni.

5. Balea Aqua serum

Ezt is nyáron találtuk meg anyával, amikor egy dm túrán nézelődtünk 3,5 órát a boltban. Én eddig a Vichy aqua krémjét használtam itt, de most, hogy van a szérumom, annyira imádom, hogy reggel és este is ezzel kenem az arcom. Közben rájöttem, hogy a bőröm zsíros és közben vízhiányos, amire pont tökéletes ez a krém. Már a férjemmel hozattam is ki utánpótlást belőle, ha elfogy, mert ugye itt nincs dm.

6. DKNY Be delicious

Az abszolút kedvenc parfümöm, ebből mindig kell, hogy legyen itthon. Ha rosszkedvűen indul a napom, akkor ezzel fújom be magam, imádom. Friss, gyümölcsös és nagyon tartós.

7. Batiste Eden szárazsampon

Hosszú keresés után tavaly találtam rá a tökéletes száraz samponra, ami nem más, mint a Batiste. És azon belül is az Eden illat, ami olyan, mintha eper esszenciát fújtam volna a hajamra és nem egy, hanem 2 napig is eltoltam már vele a hajmosást. :D

8. Gliss Kur Serum

Enélkül ki se tudnám fésülni a hajamat, bőségesen be szoktam fújni amég nedves hajamat és ezután kerülhet csak elő a fésű. Van, hogy szárazon is kell rá fújnom, mert úgy összegubancolódik, sokszor mentett már meg az ollótól. Nyaralásokra is szoktam magammal vinni belőle, ez azért elmond mindent.

9. Garnier Micellás víz

Az utóbbi két évben nagy kedvencmmé vált a Micellás víz, nem irritálja az arcomat és a szememet és szépen lehozza a sminket, pedig én nagyon tiltakoztam ellene az elején. Több üveggel elfogyasztottam már belőle.

10. Gillette Simply venus borotva

Élni se tudnék nélküle, mióta világ a világ ezt használom. Mozog a feje, könnyű vele dolgozni, a férjem pedig azt mondja, jobb mint az ő férfi borotvája.

 

Ezek lettek volna tehát az én kedvenc termékeim, amiket mindig újra veszek, remélem adtam pár tippet, ötletet nektek is, hátha bejön valamelyik.

A legutolsó bejegyzésemben azt írtam, hogy remélem nem fél év múlva fogok csak írni, hát majdnem eltaláltam, januárban jelentkeztem be egy átfogóbb összefoglalóval és most szeptember van. Upsz.

Szóval mi történt azóta?

Hazudnék

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nekem nincsenek hibáim. És akkor is hazudnék, ha azt mondanám, hogy sohasem hibáztam. Hibáztam, méghozzá sokszor, a munkám során is, voltak kisebbek és nagyobbak, viszont ezek hozzá tartoznak a tanulásom folyamatához.

A legutolsó bejegyzésemben, ami (fél éve volt..sorry) ott hagytam abba, hogy költözés, új business beindítása új országban. Több, mint egy éve élünk Ausztráliában, Melbourneben és a mai napig felfoghatatlan ez számomra. Most jön egy kis betekintés a kulisszák mögé.

Mi minden történt ez alatt az egy év alatt?

Ott tartottam, hogy ismét munkanélküli lettem, vártunk a költözésre Dél-Afrikába, közben összeházasodtunk, aztán párszor elutaztunk Ausztráliába és Új-Zélandra, mert az is a férjem területe volt, kihasználtuk a soha vissza nem térő alkalmakat az utazásra.

Még mindig az előzményeket taglalom, úgy érzem ez fontos a későbbiekhez. Andrea egyik kérdése az volt, hogy milyen személyiségnek kell lenni, hogy elindulj, ebből a sorozatból valamennyire kirajzolódik az enyém. Nem volt rózsaszín álom, nem lengettek zászlókat nagy tömegek előttem, egy ember mondta meg a tutit, később elárulom azt is, hogy ki!

Érdekes kérdéseket kaptam tegnap egy véletlenül rám találó olvasómtól, Andreától. Az első bejegyzés, amit tőlem olvasott, az a „Nem fog sikerülni” volt. Gyorsan el is beszélgettünk a weboldalam chat ablakában és elhatároztam hogy megírom a kérdéseire a válaszokat.
Egyébként köszönöm, hogy ennyien elolvastátok és reagáltatok az előző bejegyzésre, nagyon jól esett!

„Nem fog sikerülni”

„Hát ez nagyon nehéz lesz”

„És erre van igény??”

„Túl drága”

„Nem tudom, ezt ki veszi meg”

„Ezt úgysem tudod kivitelezni”

„Hülye ötlet”

„Én nem is értem, hogy ez mi”

„Egyedül nem tudod megcsinálni”

„Minden munka szar, úgysem találsz olyat, ahol jól érzed magad”

„Itthon nem lehet vállalkozni”

Most először megyek haza fél év távollét után

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó