Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Gubacsi Judit Gubacsi Judit Your World © Minden jog fenntartva

Rólam

Szia,

gondolom azért kattintottál, ide, hogy többet megtudj rólam :) Hát akkor kezdjünk is bele:

Rólam pár szó:

A nevem Gubacsi Judit, 30 éves vagyok és Ausztráliában élek a férjemmel, akivel 2014-ben házasodtunk össze. Sokat utazunk, elsősorban a férjem munkája miatt és mert szeretünk világot látni. Van egy kutyám (Molli, de én csak Mókának hívom), allergiás vagyok a parlagfűre, nem ihatok alkoholt (egyáltalán), diétáznom kell 6 éves korom óta, az egyetlen sport, ami tetszik az a trx, nyár-, tenger- és óceánfüggő vagyok, imádom a meleget, utálom a hideget, szeretem a szép ruhákat, cipőket, táskákat és szeretek írni, ami azért már kiderülhetett. :)

Tanulmányok

2010-ben végeztem el a főiskolát Szegeden, Rajz-tanár és képgrafika szakon, mellette lakberendezést tanultam. Ezután egy hirtelen ötlettől vezérelve beiratkoztam egy webszerkesző, majd egy programozó tanfolyamra. Ott megismerkedtem a html alapjaival, weboldal szerkesztéssel, photoshoppal, programozással, banner készítéssel stb... Sikeresen vettem az akadályokat és úgy érzem ezek a tanfolyamok sokat segítettek a webes világban. Érdekel minden, ami online, a magazinoktól kezdve egészen az online marketingig, szorgosan figyelemmel kísérem a változásokat és próbálok alkalmazkodni. Jelenleg fotózni tanulok, hogy még szebb képeket tudjak kitenni ide a blogra és a webshopomra. Önszorgalomból tanulom az Adobe alkalmazásokat, úgy mint a Photoshop, Illustrator és Indesign...és ezekkel készítem el a nyomtatható tervezőimet.

Esküvői köszönőajándékok & Dekorációk

2014-ben az esküvőnk után kezdtem el tervezni és létrehozni egy esküvői köszönőajándék kollekciót. 2016 februárjában jött el az a pont, amikor megnyitottam a saját Webshopomat és most teljes gőzzel ezen dolgozom. Célom továbbfejleszteni az ajándékokat, közben egyedi dekorációkat készíteni. 2016-ban együtt dolgoztam egy profi dekorcsapattal és rengeteget tanultam az esküvői dekorációkról. Nagy álmom beletanulni a virágkötészetbe is, aminek a kezdő lépéseit már megtettem. A tervem az, hogy egy teljes esküvői dekorációt meg tudjak szervezni és kivitelezni. Ez még sok munkával és kitartással fog járni, de minden percét élvezem. Jelenleg Ausztráliában kezdtem el újra felépíteni a cégemet, ami egyelőre még nagyon kezdetleges fázisban tart, mellette igyekszem kiszolgálni a magyar piacot is.

Megjelenések és együttműködések

- 2016-ban Dobozka by Koller Eszter együttműködés

- 2016-ban a Csodaszappan készítőjével, Kaltenecker Andreával készítettünk közös kollekciót

- 2016-ban Megjelentek a webshopom termékei az Esküvő Classic magazinban

- 2016-ban Megjelent velem egy interjú PandArte blogján

- 2015-ben kezdtem el írni Szobafestő Attila/Polifarbe Blogjára

- 2014-ben a Femcafenak írtam lakberendezés témájú cikkeket

- 2013-ban kezdtem el a Dekooderbe írni

- Jelent meg cikkem a SzeretlekMagyarországon

- Index-en és Index2-n rendszeresen jelentek meg cikkeim a Your Decor blogról

- Alkonylámpa együttműködés

Médiaajánlattal kapcsolatban ide tudsz írni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó