Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Akvarell virágaim Akvarell virágaim Your Decor © Minden jog fenntartva

Hazudnék

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nekem nincsenek hibáim. És akkor is hazudnék, ha azt mondanám, hogy sohasem hibáztam. Hibáztam, méghozzá sokszor, a munkám során is, voltak kisebbek és nagyobbak, viszont ezek hozzá tartoznak a tanulásom folyamatához.

Én nem mondom, hogy a termékeim tökéletesek, de mindig a legjobb minőségre törekszem. Vállalom a hibáimat és fel is fedek most néhányat:

- hajlamos vagyok mindent az utolsó pillanatra hagyni, nem jól mérem fel az időmet, vagy nem jól mérem fel a projektre fordítandó időt, ezért történt olyan (és bevallom nem is egyszer), hogy hajnali 4-kor keltem fel, hogy befejezzek egy-egy rendelést időben, mire jönnek érte.

- volt olyan, hogy rendeltem 70 db rossz méretű üveget a kövirózsáknak, mert nem figyeltem oda eléggé, (még jó, hogy nem 700 db-ot)

- volt olyan, hogy a könyveléssel voltam elmaradva és a hónap végén anyukámnak kellett rendbe szednie (ha számokról van szó, akkor teljesen leblokkol az agyam)

- volt olyan, hogy megrendeltem több 100 átlátszó tasakot, úgy, hogy nem mértem le mekkora kell és persze mind kicsi lett (azóta is egy dobozban várják jobb sorsukat)

- volt olyan, hogy lefotóztam csomó dobozt és a végén mikor elpakoltam, és úgy gondoltam, hogy végeztem mindennel, egyik fotó se lett jó, mert nem voltak jók a fények vagy már nem tetszett a beállítás

- volt olyan, hogy addig gondolkodtam és húztam egy termékötletet, mire más megvalósította helyettem

- és olyan is volt, hogy elszámoltam magam és a rendelést bőven ráfizetéssel készítettem el

És, hogy miért osztom meg veletek ezeket a hibákat? Hogy lássátok, itt a gép mögött egy ember ül, tele hibákkal, de tele tanulási és bizonyítási vággyal, hogy mindig fejlődjek, és a legjobbat adjam.

A rendelés leadása után személyesen írok meg minden visszaigazolást és bizony én válaszolok az egyedi megkeresésekre is, és pont ez az, amit a legjobban szeretek. Kérjetek olyat, ami nincs a shopban, vagy más színben van, és alkossunk együtt valami egyedit!

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó