Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Melbourne Melbourne Your World © Minden jog fenntartva

Változások a Shop életében

és még nagyobb változások az enyémben.

Vasárnap este, 09.04-én kaptuk a hírt, miszerint megkaptuk az Ausztrál vízumunkat, a férjem közölte, hogy megyünk Ausztráliába, erre én: "oké". Kb ennyi jött ki a torkomon és lefeküdtem aludni. Persze nem sikerült elaludnom...

Előzmények

Az előzményekhez hozzá tartozik röviden, hogy körülbelül 2,5-3 éve várunk arra, hogy kiküldjenek minket valahová. Azért írom így, mert az elején Dél-Afrikáról volt szó, ebből lett végül Ausztrália. A kezdetekben ellátogattunk Afrikába, megismerkedtünk a helyi magyarokkal, kiválasztottuk a házunkat és aztán jött a várakozás a vízumra. Ezt nem sikerült elintézni, és kezdődhetett az Ausztrál vízum megszerzése, de mint tudjuk ez sem olyan egyszerű. Szerencsére közben elutazhattam én is Ausztráliába, felfedezhettem a nagyobb városokat, úgy mint Melbourne, Sydney, Brisbane, Perth és Adelaide és így könnyebb volt kiválasztani, hogy hol szeretnénk élni. A végső döntés Melbourne lett, és ha követitek a híreket, akkor tudjátok, hogy Melbourne a világ Legélhetőbb városa! Hogy ez mit is takar valójában, azt majd megtudom a közeljövőben, de első látásra szimpatikus! :)

De mi lesz a Shoppal?

Szóval ami miatt végül belekezdtem ebbe a bejegyzésbe az az, hogy elmondjam mi lesz a webshoppal.

Ugyanúgy működni fog tovább, ezt előrendelésekkel tudom megoldani, annyi, hogy a teljesítések/kiszállítások előreláthatóan júliusra, augusztusra fognak korlátozódni, amikor is a fő szezon van itthon. (mert ugye kint Melbourneben tél lesz)
A jó hír, hogy hozom a legújabb, legfrissebb trendeket, mert szerintem esküvő témában Ausztrália előbb jár, de időben mindenképp, legalább 8 órával! :)
Melbourneben ugyanúgy ezzel fogok foglalkozni, mint itthon csak még nagyobb hévvel, ezáltal bővül a termékpaletta is.
Továbbra is friss híreket és képeket fogtok látni a facebookon magyarul és angolul.
Továbbra is találkozhattok velem Instagramon, ahogy eddig is, angolul.
Tehát az egyetlen lényegi változás, ami amúgy nem is lesz nagy változás, mert eddig is így volt, hogy előrendelni lehet.
E-mailben bármikor elérhető leszek, telefonon pedig +8 óra időeltolódással. Vagyis ha itthon 10 óra, ott 18 óra. Szóval már akár hajnalban is telefonálhattok :D
Mielőtt elmegyünk mindent elő fogok készíteni a jövő évi szezonra, hogy zökkenőmentesek legyenek a rendelések.

u.i: Aki dobozt szeretne jövőre rendelni, az inkább rendeljen most, mert nem biztos, hogy két készletet fenn tudok tartani itt is és ott is.

u.u.i: és aki végigolvasta ezt a hosszú szöveget, annak jár egy 10%-os kupon az összes doboz fajtára 1000 Ft feletti rendelés esetén, mely a következő

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó