Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Phuket 2015 képekben Phuket 2015 képekben Your World © Minden jog fenntartva

2015-ös év végi összegző Kiemelt

Ez az év olyan sűrű volt, mintha két év lett volna. És annyira jó volt, mintha 10 perc alatt eltelt volna. De lássuk, mi is történt 2015-ben.

Utazások

Azért az utazásokkal kezdem, mert ez tette ki az év legnagyobb részét. Januárban már meg is kezdtük a világ meghódítását és elmentünk nászútra két hétre a földi paradicsomba, a Maldív szigetekre. Ezután februárban gyorsan egy Izraeli kiruccanás a homokviharba, és közvetlenül utána pedig egy nagyobb lélegzetvételű, majdnem egy hónapos Ausztrália következett. Itt még nem álltunk meg, ellátogattunk júniusban a csodás Spanyolországba, méghozzá Barcelonába is, ahol nagyon lazára vettük a figurát és nem néztünk meg semmi kötelezőt, helyette körbebicikliztük a tengerpartot. Ezután 10 napra elutaztunk anyukámmal a tesómékhoz Kínába, ahol végre láthattam a keresztfiamat. :) És év végére is tartogattunk még egy hosszabb lélegzetvételű utat Thaiföldre és Ausztráliába. Csak, hogy méltóan lezárjuk az évet jött még utána egy karácsonyi utazás Belgiumba is. Imádunk utazni, de a végére kezdett egy picit sok lenni, főleg, mert a férjem ennek a többszörösét utazta végig 2015-ben, majdnem elérte a 200 repülést...Azt kívánom 2016-ban legyünk többet együtt, utazhatunk, de csak együtt. :D

Blog

Nagyon nagy öröm számomra, hogy a blog saját platformon működik, méghozzá úgy, ahogy én szeretném. Sajnos nincs rajta annyi tartalom, amennyit szeretnék, például az összes utunk beszámolója, de igyekszem ezeket facebookon dokumentálni és érdekességekkel szolgálni bármerre megyek. 2016-ban lehet, hogy egy kicsit kevesebb energia jut majd a blog fejlesztésére és ennek meg is van az oka, amiről majd később szeretnék beszélni. (Nem, nem vagyok terhes :D)
Emellett büszke vagyok rá, hogy hónapok óta jelennek meg bejegyzéseim Szobafestő Attila - Polifarbe blogján lakberendezés témában, jó lenne 2016-ban is folytatni ezt az együttműködést, és persze örülnék több ilyen megkeresésnek.

Lakberendezés

Az idei legnagyobb büszkeségem, hogy 3 hét alatt felújítottam egy teljes lakást, és levezényeltem a mi lakásunk festését is teljesen egyedül. Lehet, hogy ez másnak nem akkora dolog, de nekem igenis az volt. Én egyeztettem le a mestereket és szabtam meg a határidőket és eléggé stresszes volt de megoldottam egyedül mindent, erről bővebben itt olvashattok.

Legnézettebb bejegyzések:

1. Ezért jó turkálóba járni

2. 20 jel, hogy utazásra születtél

3. A szárítógép egy isteni találmány

Esküvői vonal

2015-ben rengeteg megkeresést kaptam az esküvői köszönőajándékokkal kapcsolatban, amit nagyon köszönök. Ez a vonal tovább fog folytatódni és sokkal nagyobb hangsúlyt kap majd 2016-ban. Rengeteg ötletem van köszönőajándékok és dekorációk terén is, amit meg akarok valósítani.
Örülök, hogy sikerült elkészítenem a weboldalamat, hol bemutathatom nektek a munkáimat úgy, ahogy szeretném.
És arra is nagyon büszke vagyok, hogy az összes fotót az oldalon én készítettem, van még hova fejlődni, de úgy érzem megtaláltam a helyem és tudom mit akarok és most már azt is tudom hogyan fogom megcsinálni.

Ausztrália

Idén kétszer, összesen háromszor jártam Ausztráliában és ez nem véletlen. 2016-ban fény derül a titokra!

Filmek

2015 kedvenc filmjei nekem ezek voltak: Interstellar, Liza a rókatündér, The longest ride, The age of Adelaine, Hot pursuit, Big hero 6

Sorozatok

Egy sorozat fogott meg, de az nagyon, méghozzá a Jessica Jones

Könyvek

Az év meghatározó könyve nekem Farka Lívia - Ennél zöldebb nem lesz című könyve volt, még nem is végeztem vele, de számomra megmutatta az utat, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Blogok

Blogok, amiket rendszeresen olvasok: Urban Eve, Personal Branding, A-Z Ausztrália, My modern met, Apartment therapy, WMN, Gazdagmami

Ezt tanultam ebben az évben

Ebben az évben elég sokat voltam egyedül, ami azt jelentette, hogy sok mindent egyedül kellett elintéznem. Azt tanultam meg 2015-ben, hogy az ember elsősorban önmagára számíthat, és másodsorban másokra. Egyedül is el tudok érni bármit, és nem kell hozzá senkinek a segítsége. Ez egy hatalmas lecke volt nekem és egy baromi nagy megerősítés is. Sokkal jobban bízom önmagamban, mint bármikor eddig és úgy tervezem, hogy ezt fogom kamatoztatni 2016-ban.

Boldog új évet kívánok!

Neked mi volt meghatározó ebben az évben? Írd meg kommentben!

 

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó