Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 Selfie Selfie Your World © Minden jog fenntartva

2014 Év végi összegzés

Visszagondolva az elmúlt évre, idén annyi minden történt velem, hogy már azt sem tudom, ebben az évben volt-e vagy tavaly. Az idei év az utazások éve volt, rengeteg új és izgalmas helyet sikerült megnéznem, fantasztikus helyeken jártunk, csoda emberekkel találkoztunk és nagyon sok élménnyel gazdagodtunk. Idén volt a lánykérés és az esküvőnk is, ami életünk egyik legszebb napja volt, de kezdjük az elejéről!

 

A naptár

Idén a legjobb dolog, amit nagyon szívesen csináltam, az a 2014-es naptár tervezése volt. Ez egy napi beosztás,  amihez hozzá csatlakoztak különböző kiegészítők, mint például a húsvéti tervező, az edzéstervező, a mini borítékok vagy az utazástervező. Nagyon szeretem az új kiegészítőket kitalálni, utána megvalósítani és nyomtatás után rögtön beleírni. Ez valami fétis lehet, de minden kitöltendő felületet ki akarok tölteni. :D Szóval a naptár marad, csak kicsit más formában lesz elérhető, még gondolkodom a megvalósításokon. Igazából egyáltalán nem tudom, hogy hányan töltöttétek le, és lehet, hogy csak magamnak dolgoztam vele ilyen sokat, ezen szeretnék változtatni.

Hírlevél

Fogtam magam egyik nap és létrehoztam a YD hírlevelet, ami azóta is minden vasárnap kimegy, kivéve, amikor utazom. Olyankor általában nincs velem laptop, mert nehéz és nem akarom cipelni átszállásról-átszállásra. De szeretném, ha ez megmaradna 2015-ben is, még több tartalommal, még több letölthető, nyomtatható érdekes dologgal. Lassacskán gyarapszik a hírleveleseim száma, úgyhogy reszkess facebook hirdetés.. ;)

Az esküvő

Idén volt az esküvőnk, és imádtam minden percét a fotózástól a vacsoráig. Nem volt nagy buli, nem volt lagzilajcsi, pont olyan volt, amit elképzeltünk, sőt még jobb is! Egyszerű, elegáns, isteni vacsorával, csodaszép helyen. A képeinket azóta is majdnem minden nap újranézem, annyira jó emlék ez a nap számunkra.

Esküvői köszönőajándékok

Elkezdtem egy esküvői köszönőajándék kollekciót létrehozni, melyek kézzel készített, egyedi ajándékok. Az ötlet onnan jött, hogy amikor készítettem az ajándékaimat, rájöttem, hogy ez egyáltalán nem egyszerű feladat, és ami könnyűnek látszik, az bizony több napos, meló. (amit persze én szívesen csinálok) :) Úgyhogy belefogtam a prototípusok létrehozásába és leendő aráknak szeretném megkönnyíteni a dolgát ezekkel a szép személyre szabott ajándékokkal.

Fényképezés

Idén sikerült eladnunk a fényképezőnket és beruháztunk egy profi gépre, aminek azóta is tanulom a beállításait és használatát, de sokkal szívesebben fényképezek vele, mint a régivel. Szerintem jobbak is a képek, legalábbis nagyon próbálkozom. Idén sokkal több saját anyag került ki a blogra, mint az elmúlt években, ez részben a fényképező érdeme is.

Think less Do more

Idén követtem a think less do more elvet és kevesebbet gondolkodtam, ez az egyik nagy hibám, hogy nagyon sokat agyalok és főleg azon, hogy valamit, hogyan nem lehet megvalósítani. De ebből nagyon elegem lett és elkezdtem alkotni. Ha kitalálok valamit, akkor azt annak azonnal neki is fogok, és onnan már nincs visszaút. Persze apránként haladok, de valahol el kell kezdeni, és nagyon sok tervem van még a jövőben, amit meg szeretnék valósítani.

Több társasági élet, új barátok

Idén elhatároztam, hogy többet fogunk kimozdulni, és a barátainkat is sokkal többször fogom én keresni, mint ők engem. Ez a taktika be is jött és valóban sokat mentünk ide-oda és többet is találkoztunk a barátainkkal. Szerveztünk sok programot és turistáskodtunk végre a saját városunkban is, Budapesten. Utaztunk a libegővel, felmentünk a citadellához, sétáltunk a várban, hajókáztunk a Dunán és fényképeztünk a parlamentnél és a Kossuth téren, mint az igazi jó turisták. Ezt a lendületet tovább szeretném vinni 2015-re is és szeretnék legalább ugyanennyit, vagy egy kicsit többet látni, mint idén. Idén a szokásoshoz képest több emberrel ismerkedtem meg és örülök, hogy ezek közül néhány barátságba is átfordult! ❤

Több városban vezetés

Idén sokkal többet vezettem Pesten, már nem rettegek a 3-3 sávos úton és nincs gyomorgörcsöm, amikor be kell menni a városba egy találkozóra. Valamennyire parkolni is megtanultam, de azért még messze vagyok a profiktól.. :D Egyre jobban szeretem a kis autómat, ami elvisz mindenhová.

Több olvasás

Idén sokkal többet olvastam, és jövőre még többet szeretnék, szóval ha valaki nem tudja mit vegyen nekem karácsonyra, vagy még nem vette meg, akkor vegyen könyvet! :) Krimik jöhetnek minden mennyiségben! A mondást miszerint "az vagy, amit megeszel", módosítanám arra, hogy "az vagy, amit elolvasol"-ra. Nagyon sok mindent tanultam a könyvekből és teljesen ki tudják kapcsolni az agyam, bármi nyomaszt, az olvasás mindig eltereli a figyelmemet.

Utazások

Belgium -> Kína -> Dél-Afrika -> Mauritius -> Szingapúr -> Ausztrália -> Új-Zéland -> Dél-Afrika -> Dubai -> Kína.
Ezek voltak 2014 nagy utazásai, azt hiszem nem maradt ki semmi, de már abban sem vagyok teljesen biztos. :D A legnagyobb hatással rám Ausztrália volt, egy teljesen más világ, ami nagyon-nagyon-nagyon és nagyon messze van tőlünk. Nem csak kilométerben, hanem szokásokban és emberi viselkedésben is. Na nem mondom, hogy Kína annyira közel állna hozzánk vagy Dél-Afrika... Szóval idén nagyon színes kultúrák között mozogtunk a föld különböző pontjain és eljutottunk az otthonunktól legmesszebbre Új-Zélandra is. A bakancs listámról kihúzhattam rengeteg országot, de ez egy olyan lista, ami soha nem fog elfogyni. ;)

Összességében sokat tanultam idén, és a legtöbbet magamról, ami szerintem jó dolog. Próbálok változtatni a hibáimon, elhagyni a negatív gondolataimat és pozitívan tekinteni a jövőre. Én így várlak 2015!

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó