Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Your World - Gubacsi Judit Your World - Gubacsi Judit Your World © Minden jog fenntartva

2015 nagy tervei

Már régóta érett bennem a gondolat, hogy valami változás kéne a blogra és a 2014-es naptár meg is hozta ezt valamilyen szinten. Nagyon nagy kedvvel csináltam és folytatom is tovább 2015-ben. Ez a kis év eleji elvonulás pont jó volt arra, hogy gondolkozzak és tervezgessek, hogyan is szeretném folytatni 2015-ben a blogot. A terveim már jóval túlmutatnak a your decor keretein, ezért drasztikus változások fognak bekövetkezni idén a blog életében. Ezeket szeretném most pontokba szedni félig nektek, félig magamnak motivációként és, hogy tudjam magam tartani a tervekhez. :)

Blog név változás

Az első tervem az évre a blog nevének és arculatának megváltoztatása. Idán már facebookon is átváltottam a "lakberendezésről" a "személyes blog" kategóriába, mert sokkal több személyes dolog került már ki, mint lakberendezési téma. Ez nem azt jelenti, hogy a dekor téma el van vetve, marad ugyanígy tovább, csak mellé még társulnak egyéb dolgok, mint az utazás és a nyomtatható dolgaim plusz még sok más. Egy sokkal komplexebb oldalt szeretnék, ahol jobban lehet keresni és rátalálni egy-egy témára. Remélem, hogy a névcsere nem jelenti azt, hogy elhagynak a jelenlegi olvasóim! :) A tartalom marad, és tovább fog bővülni!

Nyomtatható naptár továbbfejlesztése

A második lépésként szeretném a nyomtatható tervezőt tovább fejleszteni, mint már írtam a blogon lesz egy esküvőtervező és további érdekes újdonsággal is készülök ezen a vonalon, amiket még nem szeretnék felfedni, de lesznek meglepetések! A hírlevelesek fognak idén a legjobban járni, mert első kézből értesülnek az akciókról és kuponokról és persze csak nekik megy ki a havi naptár!

Útleírások bővítése

Arra gondoltam, hogy ha változik a blog neve, akkor bele fog férni egy utazási rovat is, amolyan Your Travel. Lehet, hogy előveszem a régebbi utazásainkat is, de úgy látom előre, hogy lesz még egy pár, amit megírhatok. Idén sem fogunk unatkozni, elvileg szerepel a listán Dél-Afrika és Ausztrália is újra, na meg persze a Maldív szigetekről is lesz mit írnom és még mindig tartozom a Kínai ételekről szóló bejegyzéssel.

Bejegyzések rendbetétele

Ha készen lesz az új blogfelület, akkor szeretnék majd egy pár vendégszerzőt is bevonni, hogy színesedjen a blog élete. Már ki is néztem pár szimpatikus bloggert, úgyhogy remélem hamarosan megy nekik az e-mail. De addig a saját bejegyzéseimet kell majd rendbe szednem és az új felületen szépen megjelentetnem. Tudom, hogy ez nem lesz kevés munka, úgyhogy egy kis türelmet kérek tőletek, és ne felejtsetek el! :) Addig amíg ez meg nem történik, addig kevesebbet fog frissülni ez a felület, de azért nem állok le teljesen, mert a naptárral folyamatosan fogom frissíteni. Plusz mellette gyűjtöm az új témákat, amiket megírhatok, ehhez készíteni fogok egy blogger tervezőt, ami segítség lesz a témaötletek gyűjtésében és megírásában.

Egyelőre ennyi tervem van a bloggal, de személyes vonalon is szeretnék sok mindenen változtatni, ezek a következőek lesznek:

Angol tanfolyam

Bár tudok angolul kommunikálni, közel sem vagyok magammal megelégedve, szeretném, ha bármi ami eszembe jut, azt úgy el is tudjam mondani, ahogy én azt szeretném. Elhatároztam, hogy idén újrakezdem az angoltanulást és sokkal jobban ráfekszem mint eddig. Már ki is néztem egy közeli helyet, ahová eljárhatok, úgyhogy az első lépés megtéve.. :D

Ausztrália

Az angol tanulás nem csak úgy hiphopp jött, karácsony után pár nappal tudtuk meg, hogy nem Dél-Afrikába, hanem Ausztráliába fogunk költözni pár évre. És mivel ott kimehetek az utcára is, kénytelen leszek megtanulni baromijól angolul. Tudom, hogy ott is csak úgy ragadni fog rám a nyelv, de szeretnék előre rákészülni, biztos ami biztos. Ezzel kapcsolatban idén biztos nagyon sok elintéznivalónk lesz, úgyhogy kemény év vár ránk.

Francia alapok

Ha belefér még az időmbe, akkor szeretnék egy francia alaptudást is elsajátítani, mert elegem van, hogy 4 éve hallgatom a francia nyelvet a férjemtől és alig értek belőle valamit. Ha nem is beszélni de legalább megérteni jó lenne az 50%-át :D Meglátjuk mi lesz belőle, ha egyszer majd lesznek gyerekeink kénytelen leszek megtanulni, úgyhogy inkább előbb, mint később.

2015-ben is TRX

Megfogadtam, hogy ha hazaérünk, újrakezdem a TRX-et. Úgyhogy most azonnal be is jelentkezek a következő órára! :) A trx az egyetlen olyan edzésforma, ami bejött nekem eddig és bár a csuklómnak nem tesz jót ha túlzásba viszem, de heti kétszer még pont belefér a limitbe. Emellett vettem egy nagy labdát is, úgyhogy kiegészítésnek tök jó lesz itthon edzeni vele. Nem a fogyás a célom, hanem inkább a formában tartás, úgyhogy ilyen "így fogytam le" cikket nem fogtok tőlem olvasni. :)

Mindjárt kinyomtatom magamnak is a naptár kiegészítőit és megtervezem vele jól az egész hetet, hónapot és évet.

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó