Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Kövirózsa befőttes üvegben szatén szalaggal Kövirózsa befőttes üvegben szatén szalaggal Your Decor © Minden jog fenntartva

Igen, ezt Te is meg tudod csinálni! Miért rendelj mégis tőlem?

Miért bízd éppen rám a köszönetajándékod elkészítését? Megmutatom milyen lenne, ha te kezdenél neki!

Nézzük a Lépéseidet:

- Kinézed, hogy milyen köszönetajándékot szeretnél a vendégeknek, ez kb 3-7 nap az én levelezéseimből kiindulva, ezt egyébként is megtennéd, úgyhogy ezt most nem számolom bele.

- Összeírod a hozzávalókat egy köszönetajándéknak, én most a legnépszerűbb köszönetajándékból, a „kövirózsa befőttes üvegben, csipesszel és névkártyával” indulok ki. 2 perc

- Megkeresed, hogy honnan tudod beszerezni a hozzávalókat, ez az internet világában nagyon egyszerű google a barátunk.

- Na de várjuk csak, hol kapsz ekkora mennyiségű kövirózsát? Találsz egy helyet, de ott csak nagykerek vásárolhatnak több ezer db felett és amúgy is 200 km-re van tőled. 10 perc. Emlékszel rá, hogy a lidl-ben szokott lenni nyáron, de nem biztos, hogy idén is lesz, és ha igen, lesz elég belőle? A véletlenre bízod? Nem, keresel tovább. Úgy rémlik valamelyik nagyáruházban is szoktak lenni kövik, de lehet belőle online rendelni? Nem. Fogod magad és ellátogatsz személyesen.  120 perc. Lesz belőle, nem biztos, hogy elég, elkezded számolgatni 5 perc. Még nem veszed meg, mert tönkremegy a lakásban, az esküvőig. Bizonytalan vagy, reméled lesz az esküvő előtti héten is, pont annyi, amennyi neked kell. Végső elkeseredésedben megkérdezel engem, úgy mintha nem is a forrást keresnéd, csak úgy mellékesen, honnan is van ez a sok kövi… (igen volt már rá példa), a válaszom, hogy nekem van egy ültetvényem és nagykerekből vásárolok, ha kifogy a készlet, mert sajnos, ami túl kicsi vagy túl nagy, azt nem tudom használni és te sem fogod tudni.

- Rákeresel a befőttes üvegre, találsz is belőle jó sokat, de mekkora is kell belőle? Miben fog jól kinézni? Jó esetben van otthon akkora méretűd és megrendeled. Rosszabb esetben berendelsz 3 méretet, tök drágán, aztán megrendeled az igazit. Persze szállítási költséggel együtt. Vagy ismét megkérdezed, hogy én mibe ültetek, csak úgy mellékesen, mert te nem is erre vagy kíváncsi (igen, erre is volt példa) 15 perc.

- Oké, kell hozzá szalag is. Tökjó, csomó helyen lehet szalagot rendelni, de milyen széles kell, és milyen hosszú. Kivárod, hogy megérkezzenek az üvegek 2880 perc és egy elfekvő szalaggal leméred, hogy ha egy db-ra ennyi kell, akkor 120 db-ra annyi. 5 perc. Megrendeled a szalagot, szállítási költséggel együtt. 5 perc.

- Mi is kell még hozzá? Ja, csipesz 120 db. Tökjó, de mekkora? Ismét megkérdezhetsz engem, mert én tökjófej vagyok és minden „titkot” elárulok, vagy elmehetsz egy boltba csipeszt keresni, ezt most nem számolom bele, mert baromi sok idő lenne. Szóval megrendelsz az internetről 120 db csipeszt és reménykedsz benne, hogy jó méret lesz. Hát nem, mindenhol minik vannak fent, én interneten még nem találtam megfelelő méretű csipeszből több 100 db-ot ráadásul fából, nem a színes műanyagból :D. És ugye ezek között is vannak töröttek, mert miért ne. Ott állsz 2 héttel az esküvő előtt, 120 üveggel és szalaggal, kövid, csipeszed még nincs, és még a névkártyákhoz sem fogtál hozzá. Ezzel eltelt mondjuk egy nap 1440 perc. Végül nagyon szerencsés vagy és találsz megfelelő méretet, meg is rendeled, szállítási költséggel együtt. 5 perc. És vársz rá két napot, ezt most nem számolom, mert tegyük fel, hogy egyszerre rendelted az üvegekkel együtt.

- Hurrá nekikezdhetsz a névkártyáknak. Ehhez beszerzel megfelelő papírt 60 perc, természetesen van Photoshopod, amiben megszerkeszted 120 perc, (de Wordben is megcsinálhatod, pár óra alatt és néhány 10 papír után sikerülni is fog), Aztán kinyomtatod egy jó minőségű nyomtatóval 5 perc.
- Elfelejtettél lyukasztót venni, kézzel meg ugye köröket vágni, hát sok sikert… rákeresel a neten 5 perc, majd megrendeled szállítási költséggel együtt. Vársz rá 2 napot 2880 perc.

- Nekiesel a lyukasztásnak, de kiderül, hogy nem jól nyomtattad ki a lapokat belevágsz a másik nevekbe is, meg nincs is középen, oké átszerkeszted és közben nyomtatod és ki is próbálod, hogy jó helyen lyukassz. 120 perc. Közben elfogyott a papírod, mert nem számoltál rá, hogy sokkal több kell, az elrontottak miatt. Újra elmész venni, 60 perc.

- Levágod a szalagokat méretre 60 perc

- Elmész kövirózsát venni, nagyon mázlis vagy és találsz is 120 darab pont egyforma méretűt. (soha) 60 perc

- Nekikezdesz az ültetésnek, nem esik az eső, tök szép idő van, kimész a kertbe/teraszra és mindent bemocskolhatsz, erre szánj rá takarítással együtt egy napot, előre szólok, kurva unalmas lesz! 300 perc

- Lemosod az üvegeket, mert trutyis lett az oldala 20 perc

- Elkezded megkötözgetni a szalagokat 120 perc és nem viccelek!

- Beszúrod a csipeszeket az ültetőkártyákkal 10 perc

- Készen is vagy, már csak olyan helyet kéne neki találni, ahol túlélik az esküvőig érje fény és spricceld be őket néha, de ne ázzanak el, és ne legyen 40 fok melegben sem. Easy!

- Jó esetben összeszámoltad előre, hogy mennyit kell ráköltened szállítási költségekkel együtt, most kiszámolom neked, ez mennyi ideig fog tartani. 8307 perc, avagy 138,45 óra avagy 5.76875 nap


Van fölösleges 5 napod 18 órád 27 perced az esküvőd előtt?
Ha nincs, akkor keress meg engem: http://yourdecor.hu

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Judit

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó