Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Box of Luxe - Australia Box of Luxe - Australia PeterAntal Photography - Your Decor © Minden jog fenntartva

Interjú - Box of Luxe Australia

Kérlek mutasd be magad, mivel foglalkozol konkrétan

Antal Erika vagyok, és nemrég végeztem a Brisbane –i James Cook Egyetem mester képzésén nemzetközi üzleti kapcsolatok es marketing szakán. Az ott tanultak hatásara fogalmazódott meg bennem, hogy miután elvégeztem az egyetemet mindenképpen egy saját vállalkozást szeretnék majd létrehozni amelyben kiteljesedtehet a kreativitásom, illetve megvalosithatom egyedi ötleteimet korlátok nélkül. Mielőtt Ausztráliába jöttem, Magyarországon is foglalkoztam különleges dolgok készítésével (hastáncos ruhák, fellepő ruhák swarovski kövekkel való díszítése, egyedi dekorációk, ajándékok stb..) így nem is volt kérdés hogy milyen jellegű vállalkozást fogok majd létrehozni. Ezek együttes hatására született meg a Box of Luxe nevű cég, vagyis „egy doboznyi luxus ” mely a nevéből eredően egy exclusive minőségű virággal (rózsa vagy bármely más típusú virág) teli különleges ajándék dobozokat kínál a megrendelőinek. A dobozok mellett, kínálunk különleges esküvői illetve eljegyzési dekorációkat. ajándékokat, vagy akár faldekorációkat azoknak, akik szeretnék különlegessé tenni otthonaikat a termékeinkkel. Egyedi megrendeléseket is felveszünk, sőt azokat szeretjük igazán, mert megalkotni a kívánt terméket a legnagyobb kihívás számunkra. Természetesen mindezt kizárólag luxus minőségben.

Hogyan jött az ötlet a Box of Luxe márkához?

Az inspirációt ehhez a speciális stílusú termékhez még 2012 –ben kaptam, amikor Budapestről Ausztráliába tartva Párizsban volt egy hosszabb várakozásunk a lányommal a reptéren. Ott pillantottunk meg egy ilyen jellegű virág-ajándék boltot ahol ebben a stílusban rendeztek különleges un. kalap dobozokba a szebbnél szebb rózsákat. Ez a stílus egyébként a franciáktól ered, akik már 2010 tájékán elkezdtek népszerűsíteni ezeket a dobozos rózsákat, ami azóta hatalmas karriert futott be szerte a világon, és válik egyre népszerűbbé más márkanevek alatt is. Visszaérkezésünk után, lányom születésnapja adta az első alkalmat rá hogy alkossak én is egy ilyen hasonló stílusú ajándékot, de az én sajátos ízlésem és elképzelésem szerint. Nagyon nagy sikert aratott a barátaink és Ausztrál ismerőseink között ez a dobozos rózsa, és ezt jó néhány dobozka követte később, melyeket ennek hatására kezdtem készíteni, de akkor még nem nagy mennyiségben. Mindig rendkívül magasak voltak az elvárásaim mind magammal, mind másokkal szemben a minőséget illetően, így nem is volt kérdés mi lesz a márkanevünk.

Hol kaphatóak a Box of Luxe termékei?

Jelenleg egy Brisbane-i székhelyű online webáruház és showroom működik, ahol az exclusive termékek un. demo verzióban állandóan megtekinthetőek (ezek un top termékek nagymennyiségű rózsát tartalmazó dobozok, különleges feliratok melyek az árkategóriájuknál fogva is megkívánják, hogy a vevő megnézhesse mit is fog kapni) Ide tartoznak pl.a 150 – 500 szálas termékeink, de már elkészült a jelenleg legnagyobb 1500 rózsaszálat tartalmazó termék is. A megrendelés interneten történik, de ha speciális kérés van, akkor hosszas levelezés, telefonváltás vagy személyes találkozó követi, hogy biztosak legyünk abban, hogy a létező legjobbat adjuk a klienseinknek.

Miben vagy más, mint a többi rózsás doboz?

Mi abban vagyunk különbözőek, hogy számunkra minden egyes megrendelés rendkívül fontos. Nincsen túl kicsi vagy éppen nehéz eset a számunkra. Célunk az egyedi design, a profi minőség és  kiszolgálás hosszú távon való fenntarthatósága ellentétben az ipari mennyiségű személytelen virágdobozok gyártásával.  Eppen ezert egyetlen doboz sem hagyhatja el a boltot anélkül, hogy én meggyőződtem volna arról, hogy minden tökéletes a terméken. Az állandó és folyamatosan megújuló un. limitált szériás kollekcióink lényege az, hogy a Box of Luxe márkanév alatt a vevőinkben tudatosuljon az, hogy nálunk mindig valami nagyon különlegeset, luxusminőséget kaphat egész évben barátságos kiszolgálással együtt.

Milyen fajta rózsákat használtok?

Mi a legnagyobb fejméretű equadori és kolumbiai rózsát használjuk a különleges és luxus hatás érdekében, valamint egy egyedi eljárással tartósított élő rózsákkal is dolgozunk melynek az a különlegessége, hogy egy évig csodálhatja a vevő az otthonában. Mind tapintásra mind színében es textúrájában teljesen megegyezik a frissen vágott változattal. A tartósításra használt anyag az élelmiszerekben is jelen van tehát a termék egészségre nem káros.

Milyen alkalomra lehet kérni a dobozokat és kinek?

Bármilyen alkalomra, kortól és nemtől függetlenül.  Box of Luxe kids kollekciót pl. azért alkottuk meg, hogy már az egészen pici gyermekek születésnapjára, gyerek zsúrra vagy éppen speciális alkalomra is lehessen rendelni tőlünk ajándékot. De egyedi kérésre bármit teljesítünk, minden korosztály számára ez csupán fantázia és kreativitás kérdése nekünk pedig abból van bőven..;-)

Melyik szerinted a legkülönlegesebb Box?

Nekem személy szerint nincsen különleges boxom, minden darab különleges és valamiért más, ez talán amiatt is van, mert kézzel készítjük őket szívvel lélekkel, és nem gyártó soron. Ha muszáj lenne választanom, akkor azt mondanám hogy talán a legelső boxom amiatt is,  mert a legnagyobb titokban készítettem és nagyon izgatott voltam az első visszajelzéseket illetően.

Melyik volt eddig a legérdekesebb rendelésed/id?

Ez egy 50 szálas arany rózsát tartalmazó box volt itt Brisbane-ben. Azért is volt különleges, mert minden egyes szálat egy 14 karátos speciálisan virágra kifejlesztett festékkel fújtuk és gyönyörűen megtartotta a virág eredeti karakterét, pont mintha egy szobrász készítette volna.

Volt valamilyen kihívás, ami megnehezítette a kezdeteket?

Igen, volt ilyen, pl. amikor keresgéltük a minőségi elvárásunknak megfelelő dobozgyártót, vagy pl a demo kollekció felállítása sem volt egyszerű feladat. Jelenleg is gőzerővel dolgozunk a marketingen, hogy minél hamarabb minél több potenciális megrendelőhöz eljussunk, és minél többen megismerhessenek bennünket.

Nemrég tartottál egy nagyszabású fotózást, mesélnél róla egy kicsit?

Igen, egészen pontosan 3 héttel ezelőtt tartottunk egy többhelyszínes exclusive fotózást a rózsás dobozainkkal és gyönyörű modellekkel. Őket igyekeztem úgy válogatni, hogy mindenki valami miatt különleges legyen, különböző karakterek, de ugyanakkor mindannyian természetes és klasszikus szépségek legyenek mellőzve mostanság divatos túlsminkelt és túl mesterséges lányokat. A lényeg az volt, hogy a modell és a termék harmóniában legyenek egymással és ne pedig elnyomják egymást. Igyekeztünk olyan speciális helyszíneket választani, hogy a háttérben jól felismerhető legyen a helyszín illetve a város, ahol a fotókat készítettük. Ez azért is volt fontos, mert tervezünk európai boltokat is létrehozni a jövőben és fontos, hogy ne csak tengerparti képek és termékfotók legyenek. De az Ausztrál vevők körében is népszerűek az európai helyszínek, Budapestet pedig kifejezetten kedvelik.

Hogyan képzeled el a márka jövőjét?

Én bízom mind a termék minőségében, a márka erejében és az engem körülvevő csapat kitartó munkájában, hogy meghozza számunkra a sikert. Már vannak biztató és ígéretes visszajelzések, de ezekről még korai beszélnem sok munka vár még ránk, hiszen alig pár hónapja nyitottunk.

Terveztek esetleg Magyarországon is boltot?

Igen, már tárgyalunk erről, és ha minden jól megy, szeptember-október körül már megrendelhetők lesznek a Box of Luxe dobozos rózsáink Budapesten is.

Facebook: Box of Luxe Australia

Instagram: box_of_luxe

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website: www.boxofluxe.com.au

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó