Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Instax az esküvőn! Instax az esküvőn! Forrás: tinamadeit.com Your Decor © Minden jog fenntartva

A legújabb őrület - Instax az esküvőn!

A vendégkönyv hagyományos formájába bele lehetett írni a meghívottaknak a jókívánságaikat, gondolataikat akár a rajzaikat, aztán elterjedt a családfa szerű színes ujjlenyomatos kép, mint vendégkönyv és az új őrület, ami hódit a képes vendégkönyv, amivel még személyesebbé és persze viccesebbé lehet tenni az üzeneteket.

A képes vendégkönyv mindent egyben magában foglal, lehet írni ugyanúgy jókívánságot, a vendégek tanácsait és akár vicces üzenetet egy képpel karöltve. Ehhez a legjobb megoldás a Fuji Instax kamerája, amivel rögtön lőhenek is a vendégek egy-egy képet egymásról, vagy magukról egy szelfit és már tehetik is a vendégkönyvbe.

A hagyományos könyv formátum is megváltozni látszik, egyre inkább elterjedt a keretre feszített zsineg és arra felcsíptetett képek. De voltam már olyan esküvőn, ahol a pár egy fát állított be a sarokba és arra lehetett felkötözgetni az Instax-al készült képeket. A fát pedig az esküvő után elültették, mint a közös jövőjük jelképe. A képeket természetesen leszedték és eltették emlékbe.

Az esküvőn készített Instax képek jól mutatnak az esküvői albumokban is, pont az a szépsége, hogy nincsenek agyon komponálva a képek, véletlenszerű elkapott pillanatokat lehet vele készíteni és utána még a kép keretét is lehet dekorálni. Erre külön termékeket lehet kapni, például ilyen feliratozható matricákat.

Valahogy a mai "digitális világban" jó rögtön kézbe venni az elkészült képeket. Sokszor azt látom, hogy a friss házasoknak egyszerűen nincs idejük vagy kedvük az esküvő után a képekkel foglalkozni és ez az évek alatt csak tolódik és a képek a számítógép egy rejtett meghajtóján várják, hogy valaki megnézze őket, amire persze később nagyon ritkán kerül sor. Ezért üdítő látvány a mini polaroid képekkel készített fotósarok, ráadásul remek szórakozás a vendégeknek is.

Egy Instax mini kamerát már 20ezer Ft-tól lehet kapni és persze nem csak esküvőkön lehet használni. Egy jó kis nyaralás, kirándulás alkalmával vagy esti bulizáshoz is magunkkal lehet vinni és utána bekerülhet a naplónkba a friss kép. Az Instax kamera a scrapbookosok nagy barátja, bármilyen képet azonnal bele lehet tenni a kompozícióba, nyomtatás és utánajárás nélkül.

Én már régóta szemezek egy Intax-al, lehet, hogy ezt fogom kérni a szülinapomra ;) (Fehéret, ha valaki olvassa)

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó