Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Arculat fotózás az erdőben Arculat fotózás az erdőben Your World © Minden jog fenntartva

Your Decor kreatív fotózás kulisszatitkai

Grafikus partneremmel Csillával rendeztünk egy minifotózást, aminek a kulisszái mögé most ti is betekintést nyerhettek. Nem hagyományos fotózás volt, és az is csak félig profi eszközökkel, de úgy érzem kihoztuk belőle a maximumot, ez alatt a néhány óra alatt több száz képet lőttem a gyönyörű esküvői arculatokról és a kis köszönőajándékokról.

Az egész úgy indult, hogy "kéne csinálni egy fotózást" az arculatokról és a köszönőajándékokról közösen. Én eddig itthon készítettem a képeket (az ebédlőasztalon), tudtam, hogy ketten egyrészt el sem férünk, másrészt kéne egy kis plusz az egészbe, ne legyen mindig minden ugyanolyan. Ezért kitaláltam, hogy menjünk ki a hozzánk közeli erdőbe fotózni. Bele se gondoltam, hogy ez mivel fog járni, csak egyszerűen jó ötletnek tűnt a szabadban fotózni.

Először is szerezni kellett egy asztalt, emlékeztem, hogy a nyaralónkban van egy kinyitható lábú fémszerkezetes asztalunk, ami jól jöhet a fotózásra. Elő is kerestem, hát nagy megdöbbenésemre az asztal eszméletlen pici volt. (nem erre emlékeztem) :) Na mindegy, gondoltam, ha nincs más ez is jó lesz valamire, úgyhogy bedobtam a kocsi hátuljába. Végül ezt a mini asztalt használtuk a mini fotózásunkhoz és szerencsére ez a képeken nem látszik, de amikor kitettük, olyan röhejesen nézett ki, hogy 10 percig állni sem tudtam a nevetéstől.

Csilla feladata volt megcsináltatni az arculatokat egy nyomdával, ami nagyon jól sikerült. Mindegyik arculat tökéletes minőségű lett, úgyhogy alig várom, hogy valaki válasszon közülük! Emellett ő is fullon felpakolva érkezett a fotózás napján, de ne szaladjunk ennyire előre... :)

Gondoltam a fotózásra sütök megint egy naked cake-et, mint amilyet a múltkor a szomszédunknak sütöttünk a szülinapjára, de annyira el voltam havazva az évfordulónkkal, meg a kis dobozok felkészítésével a fotózásra, hogy már csak két mini tortára futotta. A facebookon közzé is tettem egy képet, amin a torta díszeleg és most elárulom hogyan is készült. Sütöttem 6 muffint (egy új recept szerint, isteni lett egyébként) levágtam a tetejüket és egymásra helyeztem őket, ezután csak körben bevontam a múltkori torta megmaradt krémjével, így biztos lehettem benne, hogy a férjem nem eszi meg, mert a krém már két hete a hűtőben várt jobb sorsára. Szóval a torta nem is igazi torta, inkább egy 3 emeletes muffintorony, de a szolgálatát tökéletesen teljesítette, jól mutat a fotókon. :) Egyébként egy nagy torta el sem fért volna a törpeasztalunkon. :D

A fotózás előtti este összepakoltam nagyjából a cuccokat, amit ki akartam vinni a terepre és másnap reggel még elszaladtam gyorsan a tescoba bort venni az asztalra. Ha már ott jártam, vettem pár csokor virágot is, ami nagyon jó döntésnek bizonyult ugyanis a piacra kiérve realizálódott, hogy aznap nincs is piac, se virág. Az egyik nénit megkérdeztem, hogy hol tudok ilyenkor virághoz jutni, elirányított a közeli temetőig, ahol nagy szerencsémre kaptam pár szál szép virágot, úgyhogy ez megoldódott.

Közben Csilla csörgött, hogy másfél óra utazás után végre megérkezett hozzánk (thx BKK), és ez mind Budapesten belül. Gyorsan elszaladtam érte a buszmegállóba, ahol életemben még soha nem jártam, és ő sem, felszedtük az összerakott holmit itthon és mentünk ki az erdőbe. Vagyis előtte a játszótérre levendulát lopni szedni. Mivel előtte két hétig esett az eső féltem egy picit, hogy elakadunk a földesutakon, de ez már nem tarthatott vissza minket. Megtaláltuk a megfelelő helyet, egy paintball pálya mellett régi laktanyaházaknál, ahol elvileg a madár se jár és kipakoltuk a kocsit. A terület úgy nézett ki, mint valami lakodalmas menet, a kocsin papírpompomok felragasztva, a mini asztal megterítve egy főre és a zászló kifeszítve lengedezett a nagy szélben egy fán.

Minden egyes arculatra újra kitaláltuk a virágokat és a designt, közben jött arra kamion, rendőrautó, fotós, nagypapi unokával, nagypapi kutyával, aki majdnem megette a mini tortát, egyszóval nem unatkoztunk, nem volt sok időnk, mert mind a ketten időpontra mentünk utána, de úgy érzem kihoztuk a legjobbat a körülményekből. Nap végére fáradtan, picit leégve, de több száz képpel tértem haza, amiről tudtam, hogy lesznek köztük igazán jók is. Már aznap küldözgettem Csillának a nyers képeket és nagyon jó érzés volt, hogy nem hiába dolgoztunk.

A végére csatolok pár képet, hogyan is nézett ki a fotózás és néhány olyan fotót, ami biztosan nem fog kikerülni a weboldalra. ;)

Az elkészült fotókat pedig itt láthatjátok az Arculat mintáknál!

 

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó