Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Kitti és Dávid Kitti és Dávid Your World © Minden jog fenntartva

Kitti és Dávid kreatív esküvője

Egy ismerősöm Dávid keresett meg az esküvői történetükkel, és annyira sok jó DIY ötlet volt benne, hogy kénytelen vagyok megosztani őket veletek is! Dávid és Kitti mindketten nagyon kreatívak és szinte az összes dekorációt saját maguk készítették el, ezzel sok-sok pénzt megspórolva.

Én nem is értem, hogy lehetett ennyi idejük az esküvői szervezkedés közben, azt írták, hogy nagyon sok energiát felemésztett, de teljesen megérte a sok saját készítésű ötlet megvalósítása. Az esküvőt vintage stílusban képzelték el, ami szerintem átcsapott egy kicsit a bohém stílusba, de nagyon jól áll nekik! Látszik a fotókon, hogy a fotózás is jókedvűen és a stílusuknak megfelelően zajlott.

Na de nézzük sorban milyen dekorációk ékesítették a nagy napot!

A mennyezetre papír pom-pomokat erősítettek, melyeket internetről rendeltek. A fényfüggöny bérlése egy vagyonba került volna, de ezt is okosan megoldották, megrendelték a hozzávalókat és ők szerelték össze töredék áron. Az asztali dekoráció is az ifjú pár keze munkáját és kreativitását dicséri, középen egy arany csillogású futón a nagyszülők kertjéből származó feldarabolt és lelakkozott fa korongokon kaptak helyet a vázaként funkcionáló befőttes üvegek. A fiatalok kötötték az asztali virágcsokrokat is, melyet hajnalban a piacon szereztek be az esküvő napján! Na itt én eldobtam az agyam! És itt még közel sincs vége! Az asztalt továbbá aranyszínű díszkövekkel és gyertyákkal dekorálták. Létrehoztak egy egész Candy Bar-t a teremben, ahová különféle süteményeket, cukorkákat, édességeket, cake popokat tettek, méghozzá a Dávid által elkészített farönk tartókra.

Mivel az esküvő októberben volt, az őszies hangulatot is becsempészték a dekorációba, így kerültek az esküvői tortára a Mrs és Mr feliratú kis tökök és a farönkök. Készült egy fotósarok is, ahol egy óriási képkeretbe a saját fotóikat csíptették fel madzagokra ruhacsipesszel. Az asztalon elhelyeztek egy "ujjlenyomat fát", amit szintén felturbóztak és nem fa, hanem egy lufis tandembicikli szerepelt. Kitettek egy dobozt, ahová a vendégsereg üzeneteket hagyhatott a friss házasoknak, amin elmondásuk szerint nagyon jókat nevettek, amikor elolvasták. Az interaktivitást fokozva készült egy nagy polaroid képkeret is, a pár nevével-dátummal, amit imádtak a vendégek. A vicces papír kiegészítőket (bajusz, csókos száj...) szintén interneten rendeltek, melyek a kreatív fotózáshoz is jól jöttek. A cukrász is kivette a részét a munkából, a tortát szinte teljesen valósághű marcipánvirágokkal díszítette és a már említett cuki tökökkel. A köszönőajándékok és a meghívók is saját kezűleg készültek, de ezek után én már semmin nem is vagyok meglepődve. :)

Amit a dekoráción spóroltak, azt a menyasszonyi ruhára, kiegészítőkre, szépítkezésre és a vőlegényre nem sajnálták. (Így is kell ezt!) Érdemes megnézni a menyasszony ruháját, egy 2014-es Blue by Enzoani Galela model, ami most áron alul várja következő szerelmét. A ruha kézzel díszített, érdemes rákattintani, milyen szép részletgazdag. Zárójelben jegyzem meg, hogy ennyiért bérelni lehet csak máshol a ruhákat.

Ha valaki Kitti és Dávid esküvőjéből nem tud ötletet meríteni, akkor sehonnan sem. Ennyi inspirációt még a pinterest sem dob ki egyszerre! :) Csak gratulálni tudok és sok boldogságot kívánni az ifjú párnak!

Egyedi esküvői dekorációért katt ide: shop.yourdecor.hu

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó