K2_BROWSING_IN Esküvő

Ötletes köszönőajándékok esküvőre

Írta:  27 március 2015 834
Értékelés:
(0 szavazat)
Egyedi ajándékok Kép: reflectivebride.com

A köszönőajándék lényege, hogy rögtön a szerelmes pár jusson róla eszedbe és mosolyt csaljon az arcodra, amikor meglátod. Olyan apró, kreatív megoldásokat mutatunk, melyeket saját kezűleg is el tudsz készíteni még az esküvő előtt.

Milyen a jó köszönőajándék?

Mivel nekem is idén augusztusban lesz az esküvőm, rengeteg ötletet merítettem a külföldi oldalakról a saját esküvőmhöz, nem utolsó sorban a köszönőajándékokhoz. Az ifjú párnak szerintem olyan ajándékot kell választania, ami őket tükrözi, az életükhöz vagy a munkájukhoz kapcsolódik.

Az ajándék anyagában és formájában tartós legyen, hogy a násznép és a szülők el tudják tenni emlékbe. Ilyen szempontból a csokoládé ajándékok felmondják a szolgálatot, mert ha meleg van, könnyen szétolvad és amúgy is gyorsan elfogy az édesszájú vendégek körében.

Csináld magad!

A saját készítésű ajándék mindig sokkal nagyobb örömöt jelent a vendégeknek, mint egy előre csomagolt bolti összeállítás. A csokit kivéve nem muszáj lemondanod az édességekről, egy házi mézeskalács, megfelelően csomagolva gyönyörűen mutat az asztalon. Keress egy jó receptet, dobozold be és díszítsd kedvedre!

Cake pop az új őrület

Nagy divat mostanában a kisebb torta és alatta cupcake minitorták, ezekkel különösen jól mutatnak az átlátszó celofánba csomagolt cake pop-ok, amit akár az ültető kártyákkal is összevonhatsz. Mindenkinek jár egy névre szóló sütinyalóka, csak egy névkártyával kell kiegészíteni.

Macaron mánia

Hozzánk is begyűrűzött a macaron mánia, már külön napot is tartanak a finomságnak a fővárosban. A szivárvány minden színében pompázó süteményekből könnyen összeállíthatsz az esküvő témájához, színeihez illő készletet. Tedd átlátszó dobozkába, díszítsd csipkepapírral és ragassz a tetejére a nevetekkel és a dátummal egy címkét.

Növényt ajándékba

Nagy kedvencem az élő köszönőajándék, ami jelentheti akár átvitt értelemben a szerelem növekedését is. Mini kaspóba tegyél pozsgás növényeket, szúrj bele egy köszönő cédulát, vagy írd rá a neveteket, igazán egyedi ajándék lehet az esküvőre.

Könyvbe kötve

Nemrég bukkantam rá egy nagyon érdekes ajándékra, a „Mi sztorink” könyvbe kötve. Nem biztos, hogy a meghívott vendégek között mindenki ismeri a történeteteket, érdekes lehet elolvastatni az esküvőn a vicces ismerkedés pillanatait, vagy az eljegyzésig vezető utat. És remélhetőleg az esküvő után felkerül a polcra és az utókornak is megmarad egy-egy példány.

Egyedi esküvői dekorációért, köszönőajándékokért katt ide: shop.yourdecor.hu

A cikkem eredetileg a Femcafen jelent meg.

Képek: projectwedding.com, brides.com, beastpieces.com, theperfectpalette.com; Leadkép: wellingtonmusic.com

K2_ABOUT_AUTHOR

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu