Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Flitteres vállfa Flitteres vállfa Your World © Minden jog fenntartva

Készíts csillámos vállfát az esküvődre!

Már nagyon régen elmentettem magamnak egy flitteres vállfa DIY-et, amit régóta meg szerettem volna valósítani. A flittert már hónapok (évek) óta megvettem hozzá, de aztán rájöttem, hogy nincs olyan vállfám, aminek az alja hiányzik, így ahogy ez a DIY dolgokkal lenni szokott a feledésbe merült a történet.

Aztán egyszer a mamám régi dolgait válogattuk és a kezembe került egy törött vállfa! Pont, amilyen kellett, hiányzott az alsó része, én annak úgy megörültem, hogy a vállfa a többivel együtt ment az Ausztráliába tartó konténerünkbe.
Na itt megint elakadt egy picit a történet, de a minap a kezembe került a flitteres szalag. Azonnal rohantam is a vállfáért (mert én így rohangálni szoktam a lakásban, ha jó kedvem van (meg ha hideg van)) és neki is álltam a vállfának.


Na én naív, azt hittem, hogy ez egy fél órás móka lesz. Hát nem így történt. Elkezdődött a csavarás-ragasztás, aztán úgy félúton kifogyott a ragasztóm és el kellett menni a Spotlightba, ahol egy óránál kevesebbet nem lehet eltölteni szerintem. Ezután újra tekerés-ragasztás, közben maxon szólt a zene én meg tekertem-ragasztottam és énekeltem tovább. Rám is sötétdett mire végeztem, de minden percért megérte, mert egyrészt eléggé terápiás jellegű ez a tekerés és ragasztás, másrészt nagyon jó zenéket hallgattam.


Szóva, ha ti is nekiállnátok a feladatnak, akkor pár tanács:


- Válassz olyan vállfát, aminek nincs alsó része, az a "nadrágtartó", ha van akkor fűrészeld le :D
- Válassz vastagabb flitterszalagot, mint én
- Legyen nálad nagy mennyiségű ragasztó, mert sokat felvesz
- Legyen szabad 8 órád, legalább..(najó, ha vastag a szalagod, lehet 4 is elég)
- És legyen végtelen türelmed, azt hiszem én az évek során kimaxoltam a türelmemet, amikor egy nyár alatt elültettem 2500 kövirózsát


Szóval hajrá! Menni fog! Képzeld el, milyen jól fog kinézni a ruhád a csillámos vállfán!

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó