Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Tortacsipke a meghívóra Tortacsipke a meghívóra Your Decor © Minden jog fenntartva

Mire jó a tortacsipke - Meghívó

Amikor elhatároztam, hogy megírom ezt a bejegyzést, annyi de annyi ötletet találtam a tortacsipkével kapcsolatban, hogy "kénytelen voltam" kategóriákba gyűjteni a képeket. Úgy döntöttem, hogy az esküvői dekoráció köré csoportosítom a tortacsipkét és elsőként nézzük a meghívóval kapcsolatos dekorálási lehetőségeit.

A tortacsipke nem csak torták alá való, erre a legjobb példa a meghívók dekorálása. Széles skálán mozognak azok a stílusok, amire fel lehet használni a csipkét. Vegyük például a most oly divatos vintage stílust, a barna kraftpapírra téve gyönyörűen mutat a csipke és egy natúr kötözőszalaggal átkötve igazi vintage meghívó készíthető, majdnem fillérekből ráadásul akár saját kezűleg is.

De láttam már rá jó példát, hogy fehér papírhoz választottak fehér csipkét és a végeredmény hihetetlenül elegáns lett. Ehhez bármilyen színű szatén szalagot tudok elképzelni, ami fényével hozzájárul a meghívó pompájához.

És ne felejtsük el a nagyon divatos pékzsineget sem, a meghívó színével harmonizáló pékzsineg és fehér tortacsipke is igazán harmonikus egységet alkothat. A pékzsineg, angolul Baker's twine, nagyon sokféle színben elérhető, láttam már arany és ezüst változatban is!

A meghívóhoz soroltam, de teljesen más téma a tortacsipke scrapbookozásban való felhasználása. Finom és légies anyagával szerintem nagyon beleillik a romantikus lelkületű scrapbookokba. Nem csak egészben, hanem kis darabokban is felhasználható és ételfestékkel anyagában színezni is lehet, vagy aki szeretné lefújhatja festékspray-vel. És használhatja stencilként is egy-egy minta festésére.

Itt tudod beszerezni a hozzávalókat:

Tortacsipke különböző méretekben

Szatén szalagok & kötözők

 

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó