Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Selyempapír virágok Selyempapír virágok Your World © Minden jog fenntartva

Esküvői dekorációk - Papírvirágok Kiemelt

2016 a virágok éve! Már 2015 közepétől egyre inkább kezdtek elterjedni a virágos minták nemcsak a dekorációkban, de a ruhákon is, csipke és print formájában is. Erre reflektálva hoztam létre a papírvirág kollekciót, ami 2016 nagy slágere lesz.

Mire használható a papírvirág? Leginkább esküvői fotózások kellékeként fotóháttérként tudom elképzelni, de jól mutat dekorációként is a vacsoránál az ifjú pár mögött vagy a szertartásnál egy "szerelemkapun" is. Sőt el tudom képzelni kirakatok és boltok belső terének dekorálásához is.

Milyen színekből lehet válogatni? A színek választéka majdnem a végtelennel egyenlő, a feketétől egészen a rózsaszínen át (az év színe) a fehérig minden variációban elkészíthető, csak a képzeletedre van hagyva. A virágok színe egy-egy virágon belül is variálható, ez pedig még tágabb perspektívát nyújt.

Mekkorák a virágok? A virágok az egészen nagy méretűtől (17-18 cm), az egészen piciig elérhetőek, attól függ, hogy mire van szükség. Például egy hajpántra nem tehetek fel egy hatalmas virágot, mert nem lesz stabil, de egy fotóháttéren nagyon jól mutat az XXL-es virág.

Hogyan tudsz rendelni? A virágok rendelésének módja nagyon egyszerű, írd meg ide: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , hogy mikorra kellenének, milyen célra, mekkora felületre és én ez alapján küldök egy árajánlatot.

További képekért egyedi köszönőajándékokért és információért kattints ide: shop.yourdecor.hu

Judit

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó