Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Már nagyon régen elmentettem magamnak egy flitteres vállfa DIY-et, amit régóta meg szerettem volna valósítani. A flittert már hónapok (évek) óta megvettem hozzá, de aztán rájöttem, hogy nincs olyan vállfám, aminek az alja hiányzik, így ahogy ez a DIY dolgokkal lenni szokott a feledésbe merült a történet.

Amikor elhatároztam, hogy megírom ezt a bejegyzést, annyi de annyi ötletet találtam a tortacsipkével kapcsolatban, hogy "kénytelen voltam" kategóriákba gyűjteni a képeket. Úgy döntöttem, hogy az esküvői dekoráció köré csoportosítom a tortacsipkét és elsőként nézzük a meghívóval kapcsolatos dekorálási lehetőségeit.

A Mr és Mrs faliképet az esküvőnkre készítettem el, méghozzá a fotózáshoz, aztán végül ki is került az előszobánk falára. Jó emlékek fűződnek hozzá és öröm ránézni, arról nem beszélve, hogy még egy vendégünk se hagyta szó nélkül, amikor megérkezett hozzánk.

2016 a virágok éve! Már 2015 közepétől egyre inkább kezdtek elterjedni a virágos minták nemcsak a dekorációkban, de a ruhákon is, csipke és print formájában is. Erre reflektálva hoztam létre a papírvirág kollekciót, ami 2016 nagy slágere lesz.

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó