Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Szilveszteri dekoráció Szilveszteri dekoráció Your World © Minden jog fenntartva

Ilyen volt a szilveszteri dekoráció

Tudatosan készültem a szilveszterre, amint megtudtam, hogy Belgiumban van dekorációkra szakosodott bolt, ami asztaldekorációkat is kínál. :) A sógorom el is vitt minket és jól bevásároltunk (több évre való) dekorációkból.

 

Az elején eldöntöttem, hogy arany és fekete lesz a tuti és ehhez kerestünk hozzávalókat, vettünk arany asztali futót, arany körte díszeket, arany szóródíszeket, fekete szalvétát, arany mini lufikat és arany 2016-os számot. Alig vártam, hogy összeálljon a kép és díszíthessem az asztalt, amit már kora délután megtettem.

Mivel hús-fondüt terveztünk, bevetettem a speciális fondü tányérjainkat, ami egy palettára vagy egyik ismerősünk szerint egy rinocérosztalpra emlékeztet. :D A húsföndü eléggé fröcsög, a szőlőmagolaj miatt, ezért egy speciális papír asztalterítőt használtam, erre került a kétféle asztalközép, a két körte az evőeszközök, tányérok, szalvéták és kiszórtam egy csomó arany dekorszóró gyöngyöt, mai igazából nem gyöngy, hanem virágforma, de nem tudom máshogy leírni. Még régebbről maradt arany papírszívószálam is és azt is felhasználtam.

A galériában megnézheted a végeredményt, nekünk nagyon tetszett, de ugye mi elfogultak vagyunk. Szerinted?

 

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó