Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tudatosan készültem a szilveszterre, amint megtudtam, hogy Belgiumban van dekorációkra szakosodott bolt, ami asztaldekorációkat is kínál. :) A sógorom el is vitt minket és jól bevásároltunk (több évre való) dekorációkból.

Karácsony táján előveszem a jól elrakott karácsonyi filmeket, amiket szeretek újranézni (akár többször is). Gyártok egy kis zacskós pop-cornt, felkapcsolom a karácsonyi fényeket a fenyőfán, főzök egy jó teát, tele mindenféle karácsonyi fűszerrel (fahéj, narancs, csillagánizs, vaníliarúd, szegfűszeg) és a plüss takaróban beburkolózva nézem az örök klasszikusokat.

Kipróbáltam a mandaringyertya elkészítését. Majdnem sikerült, nem úgy ahogy kellett volna. :D Kicsit megégett, de égett. Ez olyan félig megoldás lett, de a karácsonyi hangulatot és illatot azért hozza, tehát a projekt nem mondható teljesen haszontalannak.

Nemsokára itt az év legrémisztőbb és egyben legviccesebb "ünnepe", a Halloween. Nálunk még nincs akkora hagyománya, mint a tengerentúlon, de miért hagynánk ki a lehetőséget egy jó bulira?

Ha minden évben eltervezed, hogy készítesz adventi naptárat, de soha nem jutsz el odáig, hogy el is készüljön, akkor mutatok néhány ötletet, amitől ismét kedvet fogsz kapni hozzá. És reméljük, még időben el tudod készíteni decemberig a kalendáriumot.

Minden évben nagy dilemmában vagyok a karácsonyi dekorációval kapcsolatban, aztán az utolsó pillanatban eldöntöm, hogy éppen milyen színek lesznek idén a lakás fő színei.  Most megmutatom, mik a karácsony trendi színei idén!

Aki szeretné, hogy az ajándékai tökéletesen be legyenek csomagolva, annak mutatok négy trükköt. Ezekkel az apró kis ötletekkel szép, egységes és nagyon sajátos ajándékcsomagolást tudtok majd készíteni a karácsonyfa alá.

Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinél hipergyorsan telnek a napjai mostanában, még csak most volt augusztus, de már mindjárt itt a november. De előtte álljunk csak meg egy picit október 31-én. Tudom, nem magyar ünnep és nagyon sokan ellenzik is, de ha megtehetjük, hogy bulizzunk egyet, akkor miért ne ragadnánk meg az alkalmat Halloweenkor. Ez egy jópofa ürügy arra, hogy feldíszítsük a lakást és beöltözős vagy éppen tökfaragós partyt szervezzünk. Ráadásul felnőttként ugyanúgy élvezhetjük, mint gyerekként a farsangot tettük. Nézzük mi az, ami elengedhetetlen egy Halloween buli szervezéséhez!

Tudom, hogy sokan felkapják a fejüket, hogy „De hát még csak november van!”, de olyan gyorsan telnek a napok, hogy ha nem kezdünk el időben készülődni pikk-pakk elrepül ez a pár hét. Nem beszélve arról, hogy ha szeretnénk saját készítésű dekorációt a lakásba, arra rá is kell készülni picit. Ezért is válogattam olyan ötleteket, amiket egy kis ügyeskedéssel mindenki könnyedén el tud készíteni saját maga, nagy beruházások nélkül.

Tudom az internet, e-mail, sms, mms, whatsapp, viber és egyéb elektronikus dolgok korában fölöslegesnek tűnhet a posta a levelezés és a képeslap. És itt jön a nagy DE! Mennyire jó érzés, amikor kinyitod a postaládát és a sok hivatalos levél és számla között megbújik egy személyes üzenet, egy levél, képeslap vagy egy mini csomag. A karácsony pont megfelelő alkalom arra, hogy eljuttass a szeretteidnek egy-egy képeslapot, amiben kedves üzeneteket rejthetsz el és kellemes ünnepeket kívánhatsz!

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó