Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Rooms - your photo place Rooms - your photo place Rooms - Your World © Minden jog fenntartva

Roomsban jártam

Tegnap volt olyan szerencsém, hogy ellátogathattam a Rooms - Your photo place nyílt napjára, ami teljesen elvarázsolt. Én nem vagyok egy romantikus típus, nem is vagyok oda a shabby chicért, se a vintage stílusért, de ez még pont az a kategória, ami gyönyörű. Látszik, hogy a tulajdonosok Írisz és Zoli szívüket-lelküket beleadták az egész hely megteremtésébe.

Írisszel a bejáratnál találkoztam és rögtön levett a lábamról a kedvességével, Zolival pedig fent a műteremben beszélgettünk a hely alakulásáról és a kezdetekről. Mesélte, hogy már régóta kerestek egy helyet a fotózáshoz (mindketten fotóznak), főleg a téli hónapokra, ahol nem kell alkalmazkodni az időjáráshoz és bármikor lehet fotózni. Végül nagyon sok keresgélés után rábukkantak erre a helyre, egy indusztriális környék közepén, Csepelen. Eredetileg nem terveztek ekkora "terem" bérlést, de valahogy mégis így alakult és belelátták azt, ami most a Rooms.

De mi is az a Rooms?

Egy olyan hely, amit fotósok, filmesek, modellek és rendezvényszervezők is otthonuknak hívhatnak, de nekem is érdekes volt ellátogatni, lakberendezési szempontból és egy nagyon szerethető környezetbe csöppentem, barátságos vendéglátók közé.

A Rooms szobáinak kialakításánál minden egyes részlet ki van találva, mondhatni egy fotós paradicsom. Nem győztem kattintgatni, többször is bejártam a szobákat, nehogy kimaradjon valami. Közben a Nyílt nap keretében egy játékra is invitáltak minket, egy kérdőívet kellett kitölteni, ami által méginkább megfigyeltük a részleteket. Különösen a nagy csarnok tetszett a fehér-pasztell és virágos részleteivel. Ahogy beléptem rögtön otthon éreztem magam, ez nem egy rideg fehér csarnok, hanem egy különleges hely az ipari környezet kellős közepén. Érdekes egyébként a kontraszt a környező épületek, a Rooms belseje között. 

Ami még nagyon megfogott tegnap, az az egységes arculat kialakítása, amivel eddig csak külföldön találkoztam (főleg Ausztráliában és Amerikában, ahol ez már bevett szokás). A névjegykártyától kezdve a papír poharakon át az ajándékzacskóig, mindenen megjelent a Rooms logója. És még a különleges desszertekre, vendégvárókra is nagy hangsúlyt fektettek. Most ettem például először szferifikációval készült desszertet, (előtte nem is hallottam róla, de gyorsan utánanéztem a neten) :) és nagyon ízlett, el is újságoltam a férjemnek, hogy milyen különlegességekkel találkoztam. (szerintem kicsit bánta is, hogy nem jött velem).

Íriszen és Zolin egyből látszik, hogy nagyon kreatív emberek és tényleg egy speciális és itthon még egyáltalán nem elterjedt környezetet hoztak létre, ahol öröm a fotózás, de még a nézelődés is! Látszik, és le is írták a blogukban, hogy nagyon sok munka van az hely kialakításában és többször is a feladás határáról húzták vissza az egész projektet. És milyen jól tették! ;)

Kinek ajánlom?

A Rooms foglalását elsősorban fotósoknak és videósoknak tudom ajánlani, különösen esküvő előtt álló pároknak, terhesfotózásra, babafotózásra, családi fotózásra, de jól jöhet ruhák, kiegészítők fotózására, sőt rendezvények helyszínéül is, minél többet gondolkodom, annál több minden jut eszembe. A Roomsban az az izgi, hogy bizonyos időközönként változni fog a berendezés, stílus és a hangulat, úgyhogy ha valakinek a mostani nagyon tetszik, akkor ne várjon sokáig az időpontfoglalással.

Rooms elérhetőségei:

Weboldal
Facebook
Tel: (30) 375 6455

Köszönöm a lehetőséget Írisz és Zoli, hogy megnézhettem ezt a csodálatos helyet!

ps: Még több száz fotót tudtam volna kiválogatni ide a blogra :) (ja és egyébként sokan voltak, csak mindig megvártam, hogy ne legyen senki a képen)

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó