Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Medencés buli? Medencés buli? Your World © Minden jog fenntartva

5 tipp, hogy úszd meg a nyarat nyaralás nélkül

Nincs annyi szabadnapod? Nem akarsz rááldozni olyan sokat? Unalmasnak indul a nyár? Ha idén nem fér bele a nyaralás, akkor sem kell elkeseredni, 5 tipp amivel elütheted a nyarat és még jól is érzed magad közben.

 

1. Itt van mindjárt a rengeteg színvonalas fesztivál, ami a nyáron ránk vár. Nem muszáj egész hétre kimennünk, jó lesz egy-egy napot elszabadulni a hétköznapokból és átbulizni az éjszakát. Emellett számos kiülős hely várja a baráti társaságokat.

2. Nyáron is jól esik a mozgás, bicikli, görkori, gördeszka, minden ami gurul jól jöhet. Szervezzünk össze barátokat, vagy menjünk el a párunkkal. Én a görkorira és a TRX-re esküszöm :)

3. Kerti partik, sütögetések. Ha nyár, akkor ez az ami alaptevékenység nálunk, volt olyan hetünk már idén, amikor 7 napból 5 sütögetéssel telt. Imádjuk!

4. Állatkert, tropicarium, csónakázás, piknik a szabadban. Szerencsére itthon is rengeteg program várja a kimozdulni vágyókat, nem kell elutazni, hogy új élményekkel gyarapodjunk, akár az állatkertben, akár a városligetben csónakázva vagy kiülve egy kis parkban.

5. Medencés party, fürdő, tópart, vizibicikli. Én olyan szerencsés vagyok, hogy pont egy tó mellett nőttem fel, szóval nem is kell elmennünk a Balatonig, itt van kicsiben. Emellett felállítottuk a medencénket is a kertben, ott is imádunk pancsolni nyáron. Csak lenne már 40 fok meleg! ;)

+1 Könyvek minden mennyiségben, nem csak a szoba sarkában lehet olvasgatni, hanem a kertben, fűben kiülve is nagy élmény

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó