Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Mi legyen a táskádban télen Mi legyen a táskádban télen Your World © Minden jog fenntartva

Hogyan pakolj a táskádba télen Kiemelt

A hó elérkeztével úgy érzem itt az ideje összefoglalni, hogy mit is érdemes bepakolni a táskánkba télen. Ez az az időszak, amikor jókora táskára van szükségünk a sok cucc tárolására, ami persze vészhelyzetekben nagyon jól tud jönni.

Én ilyenkor legszívesebben ki se mozdulnék itthonról, de ha muszáj, akkor nincs mese menni kell. Szerencsére nem kell gyalogolnom, mert van egy kis kocsim, de azért így is fel kell készülni a vészhelyzetekre. Az autótuningos bejegyzést érdemes elolvasni, aki kocsival jár!

Öltözködés

- Meleg sapka
Én ki sem mozdulnék sapka nélkül, kivéve, ha tudom, hogy kocsiba be itthon-kocsiból ki egy parkolóházban lesz csak a program, de azért ilyenkor sem árt a sapi, mert ki tudja, mikor kell kiszállni az autóból. Ha nem áll jól a sapka vagy összekötött hajjal nem szereted...akkor szerezz be egy pihepuha fülmelegítőt.

- Sál
Ugyanez vonatkozik a sálra, pár éve beszereztem egy extrahosszú sálat, amivel jól körbe tudom magam tekerni. Kötött is és meleg is és ha kell a szám és orrom elé is tudom tenni.

- Kesztyű
Pont a minap láttam csomó olyan kesztyűt, ami már okostelefonhoz is jó, két ujja be van vonva valamilyen anyaggal és így lehet nyomkodni télen is a kijelzőt. Yeah

- Pótzokni
Ha beázna a cipőd vagy csak ha simán egyben fáznál, biztos, ami biztos! Lehetőleg vicces állatmintás legyen, hogy a kedved is javuljon a szitutól.

Étel-ital:

- Termosz, kávé, tea, víz
Egy mini termosz minden táskában elfér, tegyél bele kávét vagy teát és út közben sem fogsz halálra fagyni, akár a buszmegállóban is kortyolgathatod a reggeli kávédat! Ne felejts el magaddal vinni egy vizet is, ugyanis télen is kell hidratálni!

- Szendvics, keksz
Ha hosszabb útra indulsz, akkor csomagolj magadnak egy-két szendvicset, ha rövidebbre, akkor pedig dobj be egy jóreggeltet vagy bármilyen előre csomagolt kekszet. Hidd el életmentő lehet!

- Cukorka
Nekem mindig szokott a táskámban lenni cukorka, mert gyakran leesik a vérnyomásom, de szerintem ez olyan, ami minden helyzetben jól jöhet, különösen ha elkezdene fájni a torkod.

Pipere:

- Kézkrém
A hideg a bőr nagy ellensége, kiszárad, kirepedezik a kezünk, ez ellen dobj be egy mini extrabrutálfinom illatú kézkrémet.

- Szájápoló
Ugyanez a szájra, csak extrabrutálhidratálót!

- Alap smink
Az eső, a hó, a pára mind lemossa az otthon szépen felépített sminket. Hogyne nézz ki úgy mint egy bohóc egész nap, pakolj be egy emergency sminkcsomagot a táskádba. Csak az alapokat!

- Dezodor
Télen is izzadunk sőt talán még rosszabb, mint a nyár. A többezer réteg ruha a túlfűtött plázákban igencsak megviseli az embert.

- Mini parfüm
egy kis felfrissítés sosem árt

- Hidratáló arckrém
Ilyenkor télen nekem baromira kiszárad az arcom a hidegtől, ezért mindig van nálam egy mini hidratáló. Fontos, hogy olyat válassz a tubusos dolgokból, amik jól zárnak, nehogy baleset történjen a táskádban.

Egyéb:

- Zsebmelegítő
Nekem olyan pattintós zselés szívecském van, amit csak bedobok a zsebembe és amikor a legnagyobb szükség van rá pattintom. A bkv-s korszakban életmentő volt!

- Zsebkendő
Nem is kell magyarázni, imádom az illatos zsepiket!

- Kézfertőtlenítő
Egy mini kézfertőtlenítő mindig jól jön, különösen utazáskor

- Töltők
alapfelszereltség

- Láthatósági karperec
Ebben a csúnya koránsötétedős időben mindig jól jön a láthatósági karperec, akár gyalog van az ember, akár biciklivel. Látni és látszani! Különösen télen, mikor az autós lehet, hogy csak 1 méterrel később tud megállni.

Filofax, toll, legalább egy dekortapasz :)
- alapfelszereltség

Gyógyszerek:

- Fejfájás, hányinger, hasmenés, allergia

Mivel egészítenéd ki a listát?

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó