Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A hónap felfedezettjei - December A hónap felfedezettjei - December Your World © Minden jog fenntartva

A hónap felfedezettjei - December

És íme 2016, ami azt is jelenti, hogy a decemberi kedvencekkel még tartozom nektek. Van bőven, karácsony lévén sok mindent kaptam és mind bekerülhetne a kedvencekbe, de választani kell, úgyhogy most ezek lettek a december felfedezettjei.

1. Longchamp táska

Karácsonyra kaptam egy Longchamp táskát az anyósoméktól és a sógoromtól! Baromi jó, pink, az utazós színem és tökjó, mert nagy füle van, emiatt a vállamra tudom tenni. Igazi utazós egyébként, mert picire össze lehet hajtogatni és már mehet is a bőröndbe. Nagyon tuti ajándék volt!

2.Yves Rocher tusfürdő Kandírozott narancs

Az Yves Rocher tusfürdőt Zitától kaptam, egyébként tőle kaptunk még special edition nespresso karácsonyi kávékapszulákat is, ami isteni! Ezúton is köszi! Szóval a tusfürdőnek be kellett kerülnie a listába, mert amellett, hogy finom "kandírozott" narancs illatú még radíroz is! Nagyon bejöttek egyébként ezek az

3.Ice watch

Szintén a családtól kaptam egy Ice Watch-ot és ez is pont az én színem. (Szeretem a rózsaszínt na) Karácsony óta kb le se vettem, nagyon puha a szíja, egész nap simogatom, mikor rajtam van és vízálló is, szóval a kézmosás sem bántja, de azért fürdésnél leveszem. :) Meg kell hagyni nagyon jó ízlése van a családnak! ❤

4.Teák

Karácsony környékén mindig rákattanok a teákra és szerencsére idén fel is tankoltak teákkal. A szomszédunktól Zsuzsitól a kedvenc Chai teámat, anyukámtól pedig egy igazi téli csodát kaptunk, ami nagyon fahéjas. Imádjuk mindkettőt! Azt hiszem be is fogok belőlük tárazni az év többi napjára is mert jeges teának is kiválóak lehetnek. 

5. Szakácskönyv

Mostanában könyvgyűjtő lettem, legalább 5 pihen olvasásra várva, de amint megkaptam az Ízek nyomában-t, rögtön átnéztem az összes receptet. És már meg is sütöttem belőle az első receptemet, a sajtosrudat szilveszterre. Még soha nem sütöttem ilyen tésztát, aggódtam is rendesen, hogy valamit elrontottam, de a végére nagyon finom lett. A férjem nem győzte dicsérni és a hatalmas adagból alig maradt szilveszterrel.

1. Longchamp // 2. Yves Rocher tusfürdő // 3. Ice Watch // 4. DilmahLord Nelson // 5. Ízek nyomában

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó