Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A hónap felfedezettjei - November A hónap felfedezettjei - November Your World © Minden jog fenntartva

A hónap felfedezettjei - November

Picit nehéz volt összeállítani a novemberi listát, mert összesen 1 hetet voltam itthon, de azért így is bőven vannak kedvenceim, sőt sorban állnak, hogy bekerülhessenek a listába.

1. Sally Hansen lakk

Ausztráliában egy ismerősünk ajánlotta a Sally Hansen lakkokat, ami gél hatást ígér de uv lámpa nélkül és úgy döntöttem beruházok pár színre. Nem az olcsó kategóriába tartoznak, de pár hét próba után kijelenthetem, hogy mindenképpen megéri. Annak jó a lakk, aki utálja a lenőtt körmöket és napi szinten is utál lakkozni és az a jó benne, hogy simán lejön körömlakklemosóval, nem kell se lereszelni, se beáztatni. A körömlakk nekem 1 hétig bírja, kicsit tovább ha rövidebbek a körmeim. Én egy halvány rózsaszín, egy pink és egy lila árnyalatot szereztem be.

2. Jessica Jones

Ismét rákattantam egy sorozatra. Sajnos ez elég gyakran előfordul, és elég gyorsan véget is ér, mert gyorsan megunom a sorozatokat. Szerencsére vagy sajnos a Jessica Jones-al nem így lett mivel csak egy évada van és az fenomenális, azonnal nézném a következőt ha lenne, sőt 2 nap alatt ledarálnám, mint az első évadot. A sorozat egyébként egy kicsit Veronica Mars-os, magánnyomozós, szuperképességekkel megspékelve és álmaink leggonoszabb gonosz figurájával. Sok vér, sok erőszak de valahogy a sorozatokat és filmeket így szeretem. Azért egy két résznél már nekem is undi volt. :)

3. Kitchen Aid

Nem akartam még egy háztartás gépet, mondtam a férjemnek, hogy győzzön meg, hogy mire fogjuk használni a Kitchen Aid-et. Még ez sem sikerült neki, mindaddig, amíg az első tésztát bekevertem vele. Nincs ragacs, nincs ezer mosatlan, egy tálban mindent összeöntök és mehet a dagasztás, keverés, habverés 0 energia nélkül (mármint részemről) és még a mosogatógépbe is betehetem. Ja és azt majdnem el is felejtettem, hogy gyönyörű szép fehéret kaptunk a szüleitől!

4. László Móni - Lehetsz Kivételes

László Móni blogját (Personal Branding) már nagyon rég óta követem, talán ő az egyetlen blogger, akinek az összes bejegyzésére rákattintok, mert mindig érdekes tartalom fogad. A blog tulajdonképpen nem csak cégvezetőknek szól, hanem mindenkinek, aki jelen van az interneten, ami ugye elég nagy százalék, szóval tessék olvasni a blogot és  Móni szuper tanácsait. A személyes márkaépítés ma már elengedhetetlen mindenki életében. És most itt a könyv is, karácsonyi olvasnivalónak is tökéletes!

5. Rimmel Rúzs - As you want Victoris

Már megint úgy kezdem, hogy Ausztráliában (bocsi). Szóval ott mindenki rúzsozza magát, napközben is, és elég szabadon öltözködnek, teljesen máshogy, mint mi itt. Láttam például nyuszis zoknis kosztümös hölgyet és persze az extrarövidshort is nagy divat....Na szóval láttam a sok rúzst, rengeteg rúzs volt, amolyan rúzsmezők, rúzsföldek, rúzsok mindenhol és akartam magamnak venni egyet, de valahogy egyik sem állt jól. egészen addig, amíg Sydney-ben megtaláltam a színem egy Sephoraban. Egy Givenchy rúzs volt az, erős pink és totál az én színem, de sajnos nem vettem meg mert nem voltam biztos benne, hogy tetszik, jól áll stb. Utána átmentünk Melbournbe és kerestem a rúzst ott is, de sehol sem találtam, ezért hazaérkezvén be kellett érnem a hazai kínálattal, ami azért ugyancsak nagy, de mégsem ugyanaz. Nézegettem próbálgattam és végül a Rimmel rúzsára esett a választásom, hasonló pink mint a Gucci de fényes kivitelben. A férjem már látta rajtam és tetszett neki, úgyhogy legközelebb velem jön a Givenchy is!

Sally Hansen - DM // Jessica Jones // Kitchen Aid // Lehetsz kivételes // Rimmel Rúzs

Média

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó