Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A hónap felfedezettjei - Október A hónap felfedezettjei - Október Your World © Minden jog fenntartva

A hónap felfedezettjei - Október

Kis késéssel, de itt vannak az októberi hónap felfedezettjei, amiket már régen összegyűjtöttem, csak nem volt időm megírni nektek. Mint mostanában olyan sok mindent, amit már elhalasztottam sajnos. Na de visszatérve a felfedezettekre, mindig van valami ami levesz a lábamról és szívesen ajánlom nektek is.

1. The NUDES palette

Mivel nekem barnás-zöldes a szemem (egyik volt osztálytársam szerint olyan terepszínű) ezért úgy gondolom, hogy számomra a barnás füstös színek állnak jól. Volt már egy ilyen mini palettám, amit még 2011-ben szereztem be Amerikában, de az már eléggé, hogy is mondjam elhasznált állapotban van és már csak utazásokra viszem magammal, mert kicsi. Szóval a glamour napokon féláron lecsaptam erre a nude palettára, amiből egyelőre csak 4 színt használtam, de azt rendületlenül, remélem ugyanolyan tartós lesz, mint az előző Maybelline palettám, eddig még nem csalódtam benne. A füstös pandasminktől egészen a natúr nappali sminkig mindent el lehet vele készíteni.

2.  Lee Stafford Poker straight sampon

Az én hajam llandóan kócos, eléggé vékony szálú és most már elég hosszú is ahhoz, hogy fésülés után egyből összekócolódik, tehát nincs olyan pillanat, hogy egyenes, szép és sima legyen. Mindig van benne egy-két hullám és persze összegabalyodott hajszálak, amiket végső elkeseredésemben, ha már a férjem se tudja kibontani, akkor bizony ki kell vágni. Erre a problémára keresem a megoldást és már annyiféle termék kipróbálása után azt mondhatom, hogy eddig ez a sampon vált be a legjobban. Vigyáznom kell azonban, hogy csak a hajam közepétől a végéig mossam ezzel, mert a tövét persze nagyon elzsírosítja. Ha valaki tud mondani jobbat állok elébe! A keratinos hajegyenesítésen gondolkodom éppen, vannak tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?

3. Nivea Micellás víz

Nemrég beszereztem egy dupla pakkos micellás vizet, még mindig nem tudom mire jó ez a micella dolog, de úgy tűnik, hogy jót tesz a bőrömnek, nem szárítja ki és a sminkmaradékot is elég jól eltávolítja. Tudja egyáltalán valaki, hogy mi ez a micella? A bőröm egyébként azóta nem pirosodik ki és nem is zsírosodik, ami nagyon nagyon jó jel.

4. Gliss Oil nutritive hajvégvédő

Mint már említettem a hajam egy katasztrófa és minden eszközzel azon vagyok, hogy ki tudjam fésülni komolyabb hajveszteség nélkül. Erre úgy tűnik nagyon jó választás volt a Gliss Kur spray-jével közösen ez a hajvégvédő krém. A krémet a törölközőszáraz hajvégeimre szoktam felvinni, egyáltalán nem zsírosít és kellemes tapintása lesz a hajvégeimnek. Mindenképpen újravevős!

5. Máté Kriszta - Az első millióm könyv

Valahogy ráakadtam erre a könyvre a neten és elkezdtem megnézegetni az interjúkat is, már amennyi fentvolt belőle. A könyv tulajdonképpen egy interjú sorozat, ahol Máté Kriszta arról faggat sikeres embereket, hogy hogyan indultak és szerintük mitől lettek sikeresek. Nagyon érdekes, hogy egy kivételével az összes interjúztatottnál megfigyelhető egy "tulajdonság" amit most nem fogok lelőni és ezért mertek lépni és alkotni. Olyan emberek szerepelnek a könyvben, akik sikeresek és gazdagok és a gazdagságuk oka nem anyuci, apuci, vagy az állam és a fekete pénzek hanem a saját maguk kreativitása, kitartása és tudása. Teljes szívemből ajánlom mindenkinek, sokat lehet belőle tanulni és nagyon inspiráló a történetek többsége. Ha egy mondatban kéne összefoglalnom az érzéseimet a könyvvel kapcsolatban, akkor azt mondanám: én is meg tudom csinálni! És meg is fogom! :)

 

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó