Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A hónap felfedezettjei - Szeptember A hónap felfedezettjei - Szeptember Your World © Minden jog fenntartva

A hónap felfedezettjei - Szeptember

Annyira szaladnak ezek a hónapok, hogy már lassan az októberi kedvencekkel tartozom, de mivel nem fogom megtörni a hagyományokat jöjjenek a szeptember felfedezettjei. Mivel majdnem a fele hónapot külföldön vagy betegen töltöttem ezért elég nehezen jöttek össze a kedvencek, de így is találtam olyanokat amire újra rácsodálkozhatok és jó szívvel ajánlhatok nektek.

1. A termékfotózás iskolája

A termékfotózás iskolája című könyvet instagramon szúrtam ki, és be is tettem gyorsan a Bookline-on a kívánságlistába. Aztán valahogy nem rendeltem meg egészen addig, amíg kaptam egy e-mailt, hogy éppen akciós, több se kellett ment a rendelés, és alig vártam, hogy megérkezzen. Mivel nemrég voltunk egy fotós tanfolyamon és próbálom hasznosítani az ott tanultakat a gyakorlatban, azért van még egy csomó fehér folt, amit jó lenne elsajátítani a fotózáshoz. Ez a könyv pont azért jó, mert egészen az alapoktól indít, bárki megérti a nyelvezetét és filléres fotós trükköket is tartalmaz az otthoni termékfotózáshoz. Még éppen, hogy csak beleolvastam, átnéztem a tartalmat és úgy gondolom, hogy sok mindent fel fogok belőle használni.

2. Rimmel London Lasting finish alapozó

Ebből az alapozóból először egy kis próbatasakot kaptam egy újsághoz és azonnal meg is vettem, elég világos az arcbőröm és előtte nem is nagyon használtam alapozót, mert mindegyik túl sötét lett volna, de ennek nagyon szép világos árnyalata van, én az Ivory-t szoktam venni és legújabban a DM-ben kapható beauty blenderrel viszem fel. Nem fed tökéletesen, de nekem nem is az a célom, hogy maszkot tegyek fel. A problémás részeket viszont tökéletesen kijavítja. Nagyon jó állaga van, újjal is fel lehet vinni, egy hibája van, hogy utazásnál gyakran előfordul, hogy kifolyik belőle a kupakba, ha fejjel lefelé van. A repülőn nem is szabad kinyitni mert vulkánként tör ki belőle a cucc a nyomás miatt, de ez minden ilyen kinyomós tubussal így van.

3. Essence I love extreme szempillaspirál

Ezt a Essence spirált már ezer éve vettem, nem is vártam tőle sokat, aztán a kipróbálás után annyira bejött, hogy azóta is ezt keresem. Sajnos a DM-ben nem láttam belőle, de a tescoban már láttam, én hülye nem vettem meg azonnal és legutóbb már nem volt belőle egy darab sem. Imádom a keféjét, és iszonyúan szép nagy pillákat csinál. Aki szereti a nagyobb spirálfejeket, annak mindenképpen ajánlom. Ára pedig verhetetlen!

4. Catrice szemhélypúder

Anyukámtól kaptam ezt a szemhéjpúdert, ami egy újsághoz járt. Annyira beleszerettem a színébe és a csillogásába, hogy muszáj volt beletennem a listába. Már régóta szerettem volna egy arany szemhéjpúdert, úgyhogy ez most pont jól jött. A kis tégelyben is gyönyörű márványos arany színe van, és felkenve is szépen csillog.

5. Lasocki bokacsizma

Véletlenül betértem a CCC-be szétnézni (gyakran előfordulnak ilyen véletlenek) és csodaszép bőr bokacsizmákat találtam, annyira szépeket, hogy alig tudtam választani köztük. Vagy másfél órát a boltban töltöttem és próbálgattam, mire végül megállapodtam egy középmagas sarkú pántos fekete bőr bokacsizmánál. Nagyon kényelmes, olyan mintha nem is magassarkú lenne a lábamon, szóval hosszabb rövidebb sétákhoz is ideális választás és persze vízálló, úgyhogy ebben az undorító időben is kellemes viselet. Az ára eléggé húzós volt, de úgy voltam vele, hogy az összes előnye miatt megéri megvenni, amúgy sincs ilyen átmeneti csinos cipőm. Vagyis mostmár van! :)

1. A termékfotózás iskolája // 2. Rimmel London Lasting finish alapozó // 3. Essence I love extreme szempillaspirál // 4. Catrice szemhélypúder // 5. Lasocki bokacsizma

 

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó