Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A hónap felfedezettjei - Augusztus A hónap felfedezettjei - Augusztus Your World © Minden jog fenntartva

A hónap felfedezettjei - Augusztus

El sem hiszem, hogy már szeptember van, na nem mintha sokat jelentene már nekem az iskolakezdés, de ilyenkor beindul a férjem munkája újra és kezdődnek a hosszabb távollétek. Na de visszakanyarodva a témához, picit elhúztam az augusztusi kedvenceket, kihasználva mindegy egyes együtt töltött percet. :) Ez most nagyon romantikusan hangzott igaz? <3 Inkább nézzük a hónap felfedezettjeit!

1. Ebelin sminkszivacs

Amikor bejött a beauty blender őrület, akkor elgondolkodtam rajta, hogy van-e nekem erre szükségem és arra jutottam, hogy nincs, főleg nem annyi pénzért, amennyibe az eredeti kerül. Aztán egyszercsak megláttam a DM polcain és arra jutottam, hogy mégiscsak kipróbálom ezt a cuki kis rózsaszín szivacsot, ami leginkább valami szexjátékra emlékeztet. Először fura volt használni, de mára megszoktam és az alapozót/BB krémet csak ezzel szoktam felvinni, mert szép egyenletesen oszlatja el, nem marad foltos és nem is lesz tőle sehol vastag réteg az arcomon. Persze én nem sminkelek minden nap, csak akkor, amikor valahová kimozdulunk, mint mondjuk az első házassági évfordulónkra, vagy egy jó kis vacsorára a városban. Egy hibájának azt tartom, hogy nehéz kimosni, vagy csak én bénázok vele, de nekem mindig marad benne egy pici alapozó. Szóval tökéletesen tiszta nekem sosem lett. Most ki akarom próbálni baba samponnal, mert valahol azt olvastam, hogy az a tuti rá.  Én szárazon használom, mert vizesen nekem nem volt az igazi, de aki úgy kívánja az vizesen is használhatja, akkor egy picit megduzzad az egész. Egyébként nagyon jó nyomkodni, olyan mint egy édes kis stresszlabda.

2. Intimissimi melltartó

Nemrég a szomszédunkkal nekivágtunk egy forró nyári napon a Premier Outlet centernek (klíma nélkül...) de azt kell, hogy mondjam megérte a kis kiruccanás, mert 3 intimissimi melltartóval tértem haza. Sima enyhén push-up fazonokat választottam és nagyon nagyon kedvező volt az ára, a 3 került annyiba, mint a rendes boltban egy. Szóval, aki bugyit, melltartót, zoknit akar venni, annak kifejezetten ajánlom az outletet!

3. Catrice bronzosító

A Catrice bronzosítóját az Auchanban találtam, nem is tudtam, hogy ott árulnak Catrice termékeket. Már régóta szerettem volna egy jó kis bronzosítót és a Sun Glow eszeveszetten csillogott a szemembe. Mióta megvettem azóta ezt használom pirosítóként és néhol az arcomra, vigyázni kell vele, nehogy sokat rakjak belőle, de ha mégis a beauty blenderrel elütögetve szép átmenetes hatást lehet elérni vele. Nem mondom, hogy életem terméke, de nyári bronzosításra éppen alkalmas, megfelelően barnít és enyhén fénylik. Vissza is fogok menni az Auchanba az egyik kedvenc Catrice rúzsomért, amit még valamikor egy újsághoz adtak és annyira megszerettem, hogy már alig van belőle.

4. Austin Klein: Lopj úgy, mint egy művész, Mutasd meg magad

Instagramon szúrta ki egy bloggernél ezt a könyvet és még aznap este meg is rendeltem Austin Klein két kötetét, melyben tippeket ad kreatívoknak a munkához való hozzáállásra és önmagunk kifejezésére. Az egyiket már elolvastam és a másikba is belefogtam, de azt hiszem egy ceruza és jegyzetfüzet segítségével újra át fogom rágni magam a számomra fontos részeken. Aki egy kis inspirációra, megerősítésre vágyik, annak tudom ajánlani, aki mélyebb tartalomra vágyik, az picit csalódni fog, nem egy Atkonson féle Pszichológia könyv azért, de könnyed energetizálónak jól jöhet.

5. Himalaya Herbals fogkrém

Új fogkrém után kutattam, mert ami elfogyott az katasztrofális volt, nagyon utáltuk. Rábukkantam néhány DM kuponra, úgyhogy két fajtából vettem próbát és el is dőlt, hogy mit fogok újra venni. Annyira tetszik, most ez a Himalaya fogkrém, hogy tuti bevásárolok most belőle újra pár tubussal, főleg, hogy a fogászati termékekre van kedvezmény. Elvileg jó is az összetevőlistája, bár azt írják, hogy amit itthon lehet kapni, az már nem annyira természetes, mint az eredeti. Nekünk bejött, jó az íze és nagyon tisztának érzem tőle a fogaimat fogmosáskor és ezt nem mindegyik fogkrémről mondhatom el. Én nem annyira bírom az erős mentolos fogkrémeket és ennek pont ideális a mentolos érzete.

 

1. Ebelin sminkszivacs // 2. Intimissimi melltartó // 3. Catrice bronzosító // 4. Austin Kleon: Mutasd meg magadLopj úgy, mint egy művész 5. Himalaya herbals fogkrém

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó