Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A hónap felfedezettjei - Július A hónap felfedezettjei - Július Your World © Minden jog fenntartva

A hónap felfedezettjei - Július

Mivel szülinapos hónapom volt, nem meglepő, hogy a hónap felfedezettjei az ajándékaim közül kerültek bele a legfrissebb listába. A barátaim és a családom nagyon jól ismer szóval kb minden ajándékot kitehetnék most ide, mert annyi szuper dolgot kaptam. De valamit hagyni kell jövő hónapra is! :)

1. A sárga korszakomnak közel sincs még vége, főleg most, hogy egy barátnőmtől, Zitától (tudjátok, akivel feltuningoltuk az autónkat) kaptam egy hiperszuperpuha sárga sálat. A baromi nagy melegben is vittem magammal mindenhová, hátha fel tudom venni, de most, hogy lehűlt az idő ideális viselet egy laza kabáttal.

2. A sárga sálhoz pedig sárga körömlakk dukál! Az Aden márkából (amit egyébként nagyon szeretek) kaptam egy kis sárga körömlakkot, ami már másnap a kezemen virított és azóta is tart, vagy ha nem akkor újrafestem. Kissé szokatlan szín a kezemen, nem vagyok hozzászokva, de most nyáron nagyon üdítő és napfényt hoz a legborongósabb napokba is.

3. Akkor is tudja mit szeretnék, ha még én sem tudom! A férjemtől kaptam egy Manfrotto fotósállványt, amit már régen kinéztünk, csak nem vettünk meg, mert eléggé drágák, viszont nagyon jó minőségűek. Mióta megkaptam, a fényképezőgép csak ezen pihen, vagyis dolgozik, mert ég a kezem alatt a munka vele. Sokkal egyszerűbb így fényképezni, főleg ilyen borongós időben, a képeim 90%-a nem mosódik el és imádom, egyszerűen imádom. Azóta alig kell utómunkáznom a képeket!

4. Úgyszintén a szülinapomra kaptam "Pumped Gabotól" vagyis a hasonmásától Levitől :D egy Yves Rocher tusfürdőt. Már kipróbáltam előtte egy Yves Rcher tusfürdőt, ha emlékeztek rá még egy korábbi felfedezettből és ebben sem kellett csalódnom. Az illata fantasztikus, Laoszi lótuszvirág van ráírva, szóval ha ilyen a lótuszvirág, akkor én azt nagyon szeretem. Az a jó ezekben a tusfürdőkben, hogy 98%-ban természetes összetevőkből készül, van benne lótuszvirág kivonat és bio aloe vera zselé.

5. Ismét bekerült egy film a válogatásba méghozzá a Longest ride, ami egy művészetet tanuló lány (áh, nem éltem ám bele magam a szerepébe...) és egy bika rodeós pasiról szól és egy másik párról, akinek a története a múltban játszódik. Mindig is szerettem a Nicolas Sparks regénye alapján készült filmeket és ez is nagyon-nagyon jóra sikeredett. Csak, hogy párat említsek: Szerelmünk lapjai, Éjjel a parton, Kedves John, Az utolsó dal, Szerencsecsillag, Menedék, Vissza hozzád. Csak könyörgöm ne magyarul nézzétek őket, mert hatalmas csalódás!

1. Sárga Reserved sál // 2. Aden sárga körömlakk // 3. Manfrotto állvány // 4. Yves Rocher Jardis du monde tusfürdő // 5. The longest ride

Média

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó