Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A hónap felfedezettjei - Június A hónap felfedezettjei - Június Your World © Minden jog fenntartva

A hónap felfedezettjei - Június

Megint eltelt egy hónap és ahogy megszokhattátok itt a legújabb Hónap felfedezettjei. Rendhagyó módon két filmet is betettem, mert ezek ebben a hónapban nagy hatással voltak rám. Na de lássuk mik csábítottak el júniusban.

1. Valamelyik nap edzés után beszaladtam a DM-be ahonnan nem lehet üres kézzel távozni. Már egy ideje észrevettem, hogy a bőröm már nem a régi, és jobban oda kell rá figyelnem. Amúgy is kinéztem már mindenféle arcmasszírozó készüléket, de aztán eldöntöttem, hogy be fogok szerezni egy manuálisat, ezért vettem meg az arctisztító kefét, amit azóta is minden tusolásnál használok egy arclemosóval együtt. Kicsit lehetne lágyabb is, de szépen lemossa a minden napos szennyeződést és a bb krémet az arcomról. Emellett megakadt a szemem egy másik arctisztítón, annyira hívogatott a kis rózsaszín masszázskorong, hogy ez is a kosárban landolt. Ez még jobban tetszik, mint a kefe, ezzel is minden fürdésnél átmasszírozom az arcomat olyan jó kis pihepuha. Eredetileg arcradírozásra van, de arra szerintem pont nem jó, mert nem elég kemény, szerintem csak az vegye meg, aki lemosáshoz vagy masszázshoz használná.

2. Ismét egy DM-es kedvencemet mutatom be a mézes-tejes arcmaszkot, amit nagyon szeretek. Az illatát is és, hogy utána nagyon puha lesz a bőröm. Nekem a két adag általában négy alkalomra elég szokott lenni, mert olyan sok van egy-egy tasakban. Általában heti kétszer hajmosás után szoktam feltenni az arcomra. Felkenés után a fele beszívódik a maradékot 10-15 perc után egy kendővel le lehet törölni, lemosni nem kell. Nem hagy zsíros nyomot maga után, csak pihepuha bőrt.

3. Nemrég valahol megemlítettem a Spotify-t, ja igen az utazós alkalmazások között, akkor találtam rá és azóta is nagy fan vagyok. Imádom a válogatott zenéket, mióta letöltöttem PC-re csak ez szól, a kedvencem a Relax, Productive morning, Acustic morning, Mellow morning, Pre-party és a Mood és a Chill kategóriák. Aki nem szereti a youtubeon kattintgatni a zenéket, annak tökéletes választás. Munkához nagyon jó aláfestő zenék vannak benne, persze egy-egy házibuli vagy vacsi mellé is meg lehet találni a megfelelő válogatást. Egyszóval imádom!

4. A héten megnéztem a Liza a rókatündért és hát azt kell, hogy mondjam rég láttam ennyire jó filmet. Nagyon tetszik ez a fekete humor és a szerelmi szál a filmben, imádom a zenéket, a képi világot és a rejtett poénokat. Utoljára a Budapest Grand Hotelen nevettem ennyit, és humor terén nekem rögtön az jutott eszembe róla. A héten már kétszer is megnéztem... ez jelent valamit. Tomy Taniért pedig odavagyok :D

5. Múlt héten a férjem a barátaival vacsizott, ennek alkalmán kerestem egy romantikus különnézős filmet és amúgy is meg akartam nézni Adelaine csodálatos életét. Nem csalódtam a filmben, imádom a főszereplőt is és a filmet is. Aki szereti a kicsit elvontabb romantikus filmeket, mint pl az Időutazó felesége annak kötelező darab. Sírós-nevetős!

1. Arctisztító kefemasszázskorong // 2. Balea regeneráló maszk mézes-tejes  // 3. Spotify // 4. Liza a rókatündér // 5. Adelaine csodálatos élete

 

Média

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó