Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Március Március Your World © Minden jog fenntartva

A hónap felfedezettjei - Március Kiemelt

El sem hiszem, hogy lassan vége a márciusnak is. Január óta elkezdtem ezt az új rovatot és azt vettem észre, hogy új szemmel tekintek a dolgaimra. Figyelem, hogy mik azok, amik hasznosak, amiket tiszta szívből ajánlhatok nektek. Így egy kicsit én is jobban értékelem ezeket a termékeket, zenéket vagy filmeket.

 

1. Az ausztrál utunkon odafelé és visszafelé is kaptam egy-egy Armani neszeszert, benne egy mini Sí parfümmel és testápolóval. Annyira megörültem neki, mert nem vittem magammal parfümöt, elfogyott pont az összes és az út előtt nem volt időm elmenni venni magamnak. Egész végig ezt használtam, legalábbis a parfümöt, a testápoló nekem túl erős illatú, bár hamar "kopik". Az illata nem kimondottan az én illatom volt elsőre, de jó volt egy kis változatosság és a férjemnek is tetszik, úgyhogy amíg el nem fogynak, addig marad és közben persze meg is szerettem. Ráadásul az üvege baromira tetszik, folyamatosan fényképezgetem.. :)

2. Még az esküvőnk előtt elmentünk a férjemmel egy fogfehérítésre egy száj-higiénikus ismerősünkhöz. Nagyon szépen kifehérítette a fogunkat, viszont az én fogaim előtte is nagyon érzékenyek voltak, utána meg pláne. Erre a vészhelyzetre és persze a fehérítés után kaptuk a GC Toothpaste mousse-t, ami egy fogzománcvédő krém. Az első hetekben minden nap be kellett vele kenni a fogaimat, utána már lazítottam a tempón és most már csak heti egyszer kenem be, de érezhető a változás. Régebben nem tudtam pl forró leves után azonnal enni, mert nagyon fájtak a fogaim, de most a fagyiba is beleharaphatok akár. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem érzékenyek a fogaim, de sokat javított a helyzeten. Nekünk sárgadinnyés van, utána anyának is beszereztünk epreset, de az epressel én nem tudom bekenni, mert nagyon rossz íze van. Ha érzékeny nektek is a fogatok, vagy fehérítésre mentek, beszéljétek meg az orvossal, hogy mik a lehetőségek, és hogy ajánlja-e nektek ezt a krémet. Nekem bevált!

3. A kristálydezodort egy családi karácsnyi összejövetelen ajánlotta valaki, hogy próbáljuk ki. Az már alapból mellette szólt, hogy nem tartalmaz alkoholt, mert én az alkoholos dolgokra általában allergiás vagyok. Emellett nincs benne tartósítószer, színezék és parfüm. Először furcsa volt az állaga és, hogy be kell vizezni és azzal bekenni magamat, de aztán megszoktam és jobban hat, mint az összes többi eddigi dezodorom együttvéve. Ráadásul nem hagy fehér foltot sem a fekete ruhán. Már használom egy ideje, de még alig fogyott belőle, szóval pár évig ki fog tartani. :D Érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlom, egy próbát megér!

4. Ausztráliában a férjem partnerei olyan rendesek voltak, hogy egy hétvégén keresztül vittek minket ide-oda Adelaidben. Így kerültünk a Haigh's csokigyárba is, ahol jól bevásároltunk húsvétra csokitojásokkal. A Haigh's csoki prémium minőségű, Ausztrália- és világszerte elismert. Az 50-60-as években a Haigh's csokit mozikban árulták. Üzleteik Adelaidben, Melbournben és Sydneyben vannak. A csokijuk isteni finom, itthon aligha ettem még ilyen jó csokit (persze a Belga csoki az igazi ;)), tavaly hozott haza a férjem hatalmas béka és hal alakút, sajnos nagyon gyorsan elfogyott, de az idei vásárlásunk sem fog kitartani sokáig...

5. És a végére maradt a hónap igazán nagy felfedezettje, az IKEA Malm asztal. Imádom. Nincsenek rá szavak mennyire. Mióta összeraktam, azóta csak itt ülök előtte, száguld a meló ezerrel és minden cuccom kéznél van. Sokkal nagyobb kedvvel ülök le ide, mint amikor az ágyból görnyedve kellett írnom. Igazából van egy dolgozószobánk is, de az olyan sötét és rideg és soha nem süt be a nap és persze rendetlenség is van mindig. De most lett egy kis dolgozós szigetem, ami csak az enyém. Készvagyok! És olyan szép! Fehér és üveglap van a tetején. Tettem rá egy kis virágot is, pont virágzanak a korallvirágaim, itt a tavasz!

6. Moziajánló: Interstellar. Az egyik repülésünk során eléggé ideges voltam, mert a bőröndhöz úgy láttuk, hogy csak 1 címkét adtak, és attól rettegtem, hogy el fogják hagyni az én bőröndömet. Nem így akartam megnézni az Interstellart de egyik film se kötött volna le annyira, mint ez, úgyhogy belevágtam. Az út olyan gyorsan eltelt, hogy észre se vettem és már megérkeztünk. A film meg még csak a felénél járt. Már a fele ember kiszállt a repcsiből, de mi még mindig ezt néztük. Aztán persze a nagy úton, a nagy képernyőn megnéztem a másik felét is. Az év egyik legjobb filmjének jelentem ki már most. Mindenképpen nézős!

Armani parfüm Sí // GC Tooth Mousse // Balea Deo Kristall // Haigh's csokoládé // Ikea malm fésülködőasztal

Média

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó