Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

A facebookon felbukkant egy esemény, amit a Personal Branding bloggere, László Móni tett közzé. Nem volt kérdés, hogy ha ráérek, akkor ellátogatok az előadásra vagy inkább beszélgetésre. És milyen jól tettem!

A sorozat folytatódik, méghozzá a tavasz kiadással. Nem sok mindenben tér el a tavaszi táskapakolás az őszitől, ugyanolyan változékony az időjárás és bele kell suvasztani a táskába elég sok mindent, hogy kényelmesen nekiindulhassunk egy-egy napnak. De ilyenkor jöhetnek a színek minden mennyiségben! Érdemes tavasszal tartani egy nagy szelektálást, kipakolni teljesen a táskáinkból és csak a legszükségesebb dolgainkat visszapakolni, egyrészt felesleges súlyoktól szabadulhatunk meg, másrészt rend lesz a táskában.

A hó elérkeztével úgy érzem itt az ideje összefoglalni, hogy mit is érdemes bepakolni a táskánkba télen. Ez az az időszak, amikor jókora táskára van szükségünk a sok cucc tárolására, ami persze vészhelyzetekben nagyon jól tud jönni.

És íme 2016, ami azt is jelenti, hogy a decemberi kedvencekkel még tartozom nektek. Van bőven, karácsony lévén sok mindent kaptam és mind bekerülhetne a kedvencekbe, de választani kell, úgyhogy most ezek lettek a december felfedezettjei.

Tudatosan készültem a szilveszterre, amint megtudtam, hogy Belgiumban van dekorációkra szakosodott bolt, ami asztaldekorációkat is kínál. :) A sógorom el is vitt minket és jól bevásároltunk (több évre való) dekorációkból.

Karácsony táján előveszem a jól elrakott karácsonyi filmeket, amiket szeretek újranézni (akár többször is). Gyártok egy kis zacskós pop-cornt, felkapcsolom a karácsonyi fényeket a fenyőfán, főzök egy jó teát, tele mindenféle karácsonyi fűszerrel (fahéj, narancs, csillagánizs, vaníliarúd, szegfűszeg) és a plüss takaróban beburkolózva nézem az örök klasszikusokat.

Még Ausztráliában voltunk, amikor a facebookot pörgetve megakadt a szemem a Cukorka - Sweetfabric egyik bejegyzésén, miszerint nyílt workshopot hirdetnek karácsony előtt. Azonnal küldtem is az e-mailt, hogy én szeretnék ezen részt venni, mert mindig is érdekelt, hogy hogyan készülnek az egyedi cukorkáik.

Picit nehéz volt összeállítani a novemberi listát, mert összesen 1 hetet voltam itthon, de azért így is bőven vannak kedvenceim, sőt sorban állnak, hogy bekerülhessenek a listába.

Kis késéssel, de itt vannak az októberi hónap felfedezettjei, amiket már régen összegyűjtöttem, csak nem volt időm megírni nektek. Mint mostanában olyan sok mindent, amit már elhalasztottam sajnos. Na de visszatérve a felfedezettekre, mindig van valami ami levesz a lábamról és szívesen ajánlom nektek is.

Annyira szaladnak ezek a hónapok, hogy már lassan az októberi kedvencekkel tartozom, de mivel nem fogom megtörni a hagyományokat jöjjenek a szeptember felfedezettjei. Mivel majdnem a fele hónapot külföldön vagy betegen töltöttem ezért elég nehezen jöttek össze a kedvencek, de így is találtam olyanokat amire újra rácsodálkozhatok és jó szívvel ajánlhatok nektek.

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó