Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A mi teraszunk A mi teraszunk Your World © Minden jog fenntartva

A mi teraszunk

A terasz számunkra a nappali meghosszabbítása. Nyáron nagyon sok időt töltünk itt, sőt mióta felhoztuk a grillünket még többet. Itt sütjük az ebédet, itt ebédelünk, itt iszom a reggeli/déli kávémat és néha itt írom a cikkeimet is. Imádom, hogy ha kinézek, minden színes, még akkor is ha esik az eső. Csak ki kell lépni a konyhából és máris téphetem az ebédhez a friss fűszereket.

A festett szőnyeg is megtalálta a helyét, a virágok is jól érzik itt magukat, főleg a kedvencem, a Vinka. A leanderek megsínylették a telet, mert későn hoztam be őket, de talán túléli mind a kettő. (idén bokrokat ültetek a helyükre, hogy ne kelljen télen behozni) Paradicsomunk idén nem sok lesz, de már jó jel, hogy virágzik. A legjobban azt szeretem a teraszunkban, hogy ide meghívhatjuk a barátainkat ebédre/vacsorára és kint ülhetünk, beszélgethetünk a madárcsicsergésben.

A teraszt minden évben újjá kell élesztenem, mivel nincs fölötte tető, ezért az eső és a hó sem kíméli, nem beszélve az egész télen lerakódott porról és koszról. A takarítás előtt szoktam elültetni az új virágokat, hogy a kiszóródott föld miatt ne aggódjak közben. Tavasszal neki kell állni és végigsuvickolni, ez kb egy napos munka, mire 6-szor felmosom és felporszívózom, de utána olyan jó érzés kiülni, hogy el sem tudom mondani. Idén már a hatalmas babzsákfotelünkben tudunk kint napozni vagy lazulni-filmet nézni.

Ebédelni szinte kivétel nélkül itt szoktunk és ha jó az idő, akkor vacsorázni is. Nekem teljesen más érzés kint étkezni, imádom! :) Egy hibája van a teraszunknak, hogy a nap csak délig süt rá és délután már nincs lehetőség kifeküdni, de ennyi baj legyen.

A virágok anyukámtól vannak és a piacról, az akasztós kaspók a jyskből, a kerti bútorokra sajnos nem emlékszem, a szőnyeg Ikeás, a fűszerek többségét pedig a Lidlben és a piacon vettem.

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó