Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Vagány fiúszobák dekorálása Vagány fiúszobák dekorálása Your World © Minden jog fenntartva

Vagány fiúszobák dekorálása

Melindától kaptam egy levelet, amiben segítséget kért fiúszoba dekorálásához, méghozzá egy 23 éves srácnak. Mivel nincsen öcsém, és a bátyám is már elég rég elköltözött itthonról, nem túl sok tapasztalatom van fiú szobák berendezéséből. De annyit tehetek, hogy körülnézek egy kis inspiráció után kutatva és ezeket megosszam veletek is, különösen Melindával. Olyan szobákat válogattam, amik különlegesek, eltérnek az átlagostól és mindegyikben van valami plusz, ami megfogott.

Csíkok

Először is, a képek közül amiket végignéztem, majdnem az összes fal csíkos. Ezt könnyű kivitelezni festőszalaggal és különböző színű festékekkel. Most nagyon menő a szürke, fekete, narancs vagy piros kombináció. A csíkos fal feldobja a teret, mellé nem is nagyon kell túlzásba vinni a dekorációt. Egy két kép azért mehet a falra, főleg a fekete-fehér illik hozzá.

Krétafal

A krétafal szerintem minden korosztályban megállja a helyét, beszéljünk gyerekről vagy akár felnőttről. Ha van íróasztal, akkor lehet fölé tábla szerűen festeni vagy ha elég bátor vagy, akkor az egész falat is befestheted krétafestékkel. A krétafestéket kisebb mennyiségben otthon is könnyen elő lehet állítani, nagyobb mennyiségben pedig lehet kapni külön ilyen festéket is.

Sport

Ha sportol valamit, akkor könnyű dolgod van, válassz olyan kiegészítőket, amik a hobbijához kötődnek, pl ha gördeszkázik akkor mehetnek a falra deszkák polcként, vagy ha focizik, akkor fess a falra egy hatalmas focilabdát vagy varrj focilabda párnát, esetleg tehetsz az ágy mellé műfűre hajazó szőnyeget. Így alakíthatsz ki tematikus szobát egy-egy hobbi köré. Ha ilyet nem szeretnél, akkor ne vidd túlzásba a kiegészítőket, csak egy elemre koncentrálj pl a falra, csak az ágyra vagy a szekrényre.

Deszka

Külön bekezdést kapnak nálam a deszkával burkolt falak, mert annyira tetszettek. A rusztikus csiszolatlan deszkáktól egészen a laminált padlóig mutatok képeket, milyen jól mutatnak a falon is, főleg egy fiú szobában. A deszkákból készíthetsz pl méhsejt polcokat, ez már egy nagyobb DIY feladat.

Indusztriális hatás

Nagy divat mostanában az indusztriális elemek bevitele a lakásba/szobába. Itt olyan elemekre gondolok mint a téglafal, iskolai öltözőszekrény, látszó betonfal, vezetékek, csövek, csupasz villanykörte... Egy- egy térben baromi jól tudnak kinézni ezek a kiegészítők-látványelemek, különösen egy vagány fiú szobában!

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó