Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mi a titka egy szép, elegáns hálószobának? Ezt a kérdést fogjuk ma kicsit körbejárni. A lényeg itt is a részletekben rejlik, ahhoz, hogy egy hálószoba összhangban legyen, több dologra is oda kell figyelni. Sokminden múlik a helyiség méretén, egy nagy hálóban könnyű kialakítani olvasó- vagy fésülködősarkot, de ha nincs akkora helyünk vannak trükkök amivel elegánssá változtathatjuk a saját hálónkat is.

Milyen a tökéletes lámpa? A válasz tök egyszerű: mindenkinek más. Több szempontot is figyelembe veszünk egy lámpavásárlás során, de azt veszem észre, hogy elsősorban a szépsége fog meg minket (legalábbis engem tuti). Ha tetszik egy lámpatest, akkor megvesszük és alkalmazkodunk, hogy milyen izzót lehet beletenni.

Most, hogy itt a tavasz még nehezebb a munkára figyelni, pláne ha az ember otthonról dolgozik. Ott a hívogató kinti lét, a meleg napsütés, vár a bicikli és a kert, a kiülős kávézók és a parkok. Valahogy ilyenkor nincs kedvünk a négy fal közé szorulni. Mutatok néhány trükköt, hogyan dobhatod fel a dolgozószobát úgy, hogy ne akarj a teraszon ücsörögni állandóan munka helyett.

Melindától kaptam egy levelet, amiben segítséget kért fiúszoba dekorálásához, méghozzá egy 23 éves srácnak. Mivel nincsen öcsém, és a bátyám is már elég rég elköltözött itthonról, nem túl sok tapasztalatom van fiú szobák berendezéséből. De annyit tehetek, hogy körülnézek egy kis inspiráció után kutatva és ezeket megosszam veletek is, különösen Melindával. Olyan szobákat válogattam, amik különlegesek, eltérnek az átlagostól és mindegyikben van valami plusz, ami megfogott.

Hogy lehet az, hogy a fényképeken mindig olyan csodás gardróbok vannak? A mi szekrényünk miért nem néz ki úgy, mint egy katalógus? Miért nincs rend a gardróbunkban? És ha rend van, akkor miért tűnik totális káosznak? Ezekre a kérdésekre keresem a választ a következő bejegyzésben.

Az előszoba az, ahová belépve betekintést nyerhetünk egy család életébe. Az első benyomást itt szerezzük a lakásról és bár sokan elhanyagolhatónak tartják, mégis ez az egyik meghatározó elem.

Az iskola kezdetével párhuzamosan egyre több dolog kerül az íróasztalra. Mutatok néhány trükköt, amivel rendben tudod tartani az íróasztalodat nagy erőfeszítés nélkül is.

Ha nincs lehetőség dolgozószoba kialakítására, akkor se keseredj el, még mindig lehet egy saját dolgozó sarkod. Mutatok pár tippet, amivel könnyedén kialakíthatod a saját dolgozó birodalmadat.

Nincs az a konyha, ami kellően nagy lenne egy vasárnapi főzés vagy egy sima családi ebédkészítés során. Sőt nem is kell hozzá ebédet főzni, van az a konyha, ahol már a főzés előtt sem férnek el a dolgok, mert olyan pici. Mutatok néhány trükköt, hogyan tudod ügyesebben tárolni a konyhai kiegészítőket!

A Micimackós, Kishableányos és különböző mesefigurás gyerekszobák korszaka lejárt. Új trendek hódítanak gyerekszoba fronton, melyek kreativitásra ösztönzik a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó