Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Menő dalmatapöttyök Menő dalmatapöttyök Your World © Minden jog fenntartva

Menő dalmatapöttyök

Valamelyik héten olvastam egy cikket a Kicsiház bloggerénél az idei év divat trendjeiről a lakberendezésben és felkaptam a fejem a dalmatapöttyöknél. Már jóval korábban feltűnt nekem ez a minta, külföldi oldalakon (MadeByGirl, Cococozy) de valahogy eszembe se jutott, hogy ebből lehet trend is.

És most itt van. Ez nem egy konzervatív minta, talán a zebramintához hasonlítanám, amit sajnos hazánkban le lett járatva (Győzike), de egyre inkább előfordul újra modern, stílusos otthonokban is. Mint minden fekete-fehér minta, ez is nagyon intenzív, az biztos, hogy nem az átlagos mediterrán stílusú otthonokba tervezték, de megfelelő kombinációval szerintem iszonyú vagány tud lenni. Ha engem most felkérnének egy nagyvárosi, menő lakás tervezéséhez valószínűleg tennék bele egy kis dalmatapöttyöt (na nem nagy mennyiségben), és az év színét pedig kihagynám.

A fekete pöttyök nagyon vagány és mutatós fókuszpontjai (szó szerint) lehetnek a lakásnak, egy-egy szobának.

A kérdés: Love or Hate?

Nekem abszolút love, de lehet, hogy csak másnál, itthon nem merném bevállalni, mert szerintem a férjem egyből kiszúrná, és nem nézné olyan jó szemmel. Bár lehet, hogy a kis vendégszobában egyszer még lesz dalmatapötty, majd meglátjuk... :)

Gubacsi Judit

Kedves Látogató,
köszönöm, hogy itt vagy, ha bármilyen kérdésed van emailben felteheted!
info@yourworld.hu vagy info@yourdecor.hu

 

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó