Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Az egyik kedvenc sorozatom volt anno, egyrészt a szép ruhák miatt, másrészt pedig az enteriőrök miatt is. Persze a történettel sem volt bajom, szerencsére minden kis hazugság kiderült mindig még ugyanabban a részben, nem húzták a sztorikat hónapokon keresztül, mint egy brazil sorozatban. Most beleshetünk a kulisszák mögé, nézd meg Serena szobáját 360 fokban.

Akkora hype van most a szürke ötven árnyalata körül, hogy nem lehet elmenni mellette szó nélkül. Bevallom a könyvet nem tudtam elolvasni, az első köteten még nagyjából átvergődtem magam, a második felénél azonban feladtam, nekem annyira egysíkú és unalmas volt a történet (a félrefordításokról nem is beszélve), hogy nem érte volna meg órákat erre pazarolni.

Mióta elkezdtem nézni a Carrie Diaries-t azóta foglalkoztat Larissa loftja, annyira stílusos, olyan designelemek vannak benne, ami ma is megállja a helyét, sőt, ahogy Carrie ruhái, úgy ezek a tárgyak is visszajöttek a divatba. Gondolok itt a nagy mintákra, az élénk színekre, az állatmintára és a luxus anyagokra. Figyeljétek meg az ágy tárolóját, a konyha sárga-fekete falát és a kádat a hálóban!

Save

Save

Save

Save

Kiemelt Videó